Hälsoguiden

14 min

4 portioner

Enkelt

Ingredienser

Gör så här

Rawmesan, topping med smak av parmesan

• 1,5 dl Rawpower cashewnötter

• 4 msk Renée Voltaire näringsjäst

• 1 tsk salt

• 1 krm peppar

Mixa alla ingredienser. Förvara i kylskåp och avnjut till pastarätter, grytor eller sallad.


Ingredienser:

• Ca 400 g valfri pastasort

• 2 msk olivolja

• ½ färsk chili, finhackad

• 3 vitlöksklyftor, pressade

• 2 små zucchinis, tunt skivad

• 2 dl havregrädde

• 15 färska salviablad

• 1 citron, finrivet skal och citronsaft

• 1 dl Saltå Kvarn solroskärnor, rostade

• Salt och peppar

  1. Koka upp pastavatten med salt i och lägg i pastan. 
  2. Koka al dente.
  3. Hetta upp olivolja i stekpanna medan du kokar pastan. 
  4. Tillsätt chili, vitlök och zucchini. Fräs ett par minuter. 
  5. Tillsätt havregrädde, salvia, citronsaft och ½ dl rawmesan.
  6.  Låt puttra ett par minuter på svag värme medan du rör om. 
  7. Lägg i den färdigkokta pastan och blanda runt. 
  8. Toppa med citronskal, solroskärnor, salvia och rawmesan. 
  9. Salta och peppra.

Handla produkter från receptet

Lunch och middag

Andra kategorier

Lorem ipsum osv

Vad är "Lorem ipsum"?

VectorCreated using Figma

Missa inte våra digitala nyheter!

Regnbågsmat


Låt färgerna bestämma!

Regnbågsmat


Låt färgerna bestämma!

Andra kategorier