Krämig pasta med citrus, salvia och rawmesan
Krämig pasta med citrus, salvia och rawmesan
14 min
4 portioner
Enkelt
Ingredienser
Gör så här
Rawmesan, topping med smak av parmesan
• 1,5 dl Rawpower cashewnötter
• 4 msk Renée Voltaire näringsjäst
• 1 tsk salt
• 1 krm peppar
Mixa alla ingredienser. Förvara i kylskåp och avnjut till pastarätter, grytor eller sallad.
Ingredienser:
• Ca 400 g valfri pastasort
• 2 msk olivolja
• ½ färsk chili, finhackad
• 3 vitlöksklyftor, pressade
• 2 små zucchinis, tunt skivad
• 2 dl havregrädde
• 15 färska salviablad
• 1 citron, finrivet skal och citronsaft
• 1 dl Saltå Kvarn solroskärnor, rostade
• Salt och peppar
- Koka upp pastavatten med salt i och lägg i pastan.
- Koka al dente.
- Hetta upp olivolja i stekpanna medan du kokar pastan.
- Tillsätt chili, vitlök och zucchini. Fräs ett par minuter.
- Tillsätt havregrädde, salvia, citronsaft och ½ dl rawmesan.
- Låt puttra ett par minuter på svag värme medan du rör om.
- Lägg i den färdigkokta pastan och blanda runt.
- Toppa med citronskal, solroskärnor, salvia och rawmesan.
- Salta och peppra.
Handla produkter från receptet
Lunch och middag
Andra kategorier
Lorem ipsum osv
Vad är "Lorem ipsum"?
Missa inte våra digitala nyheter!
Regnbågsmat
Låt färgerna bestämma!
Regnbågsmat
Låt färgerna bestämma!
Lorem ipsum
Test test test
Detta är en productRow
This is the Title text
This is the title text
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse nulla est, elementum et odio vel, convallis hendrerit sem. Sed dictum erat augue, nec aliquam felis finibus a. Morbi volutpat arcu vitae nisi mollis semper. Vestibulum in ipsum nisl. Integer pharetra malesuada diam ut sodales. Proin mattis leo a facilisis faucibus. Curabitur porta dictum lacinia. Sed suscipit magna in augue molestie pellentesque. Fusce ultrices dolor lorem, nec scelerisque justo vestibulum id. In ut venenatis nisi. Duis blandit porta pharetra. Donec dignissim, lorem at aliquet mollis, ipsum nunc sollicitudin felis, id pharetra tortor nibh eget mauris. Proin non bibendum diam, eu bibendum erat. Sed metus felis, lobortis sed urna non, euismod varius erat. Etiam consectetur sit amet urna et mattis. Vivamus vitae sapien vel sem aliquam bibendum.