Hälsoguiden
Föregående
Nästa

14 min

4 portioner

Enkelt

Ingredienser

Gör så här

Rawmesan, topping med smak av parmesan

• 1,5 dl Rawpower cashewnötter

• 4 msk Renée Voltaire näringsjäst

• 1 tsk salt

• 1 krm peppar

Mixa alla ingredienser. Förvara i kylskåp och avnjut till pastarätter, grytor eller sallad.


Ingredienser:

• Ca 400 g valfri pastasort

• 2 msk olivolja

• ½ färsk chili, finhackad

• 3 vitlöksklyftor, pressade

• 2 små zucchinis, tunt skivad

• 2 dl havregrädde

• 15 färska salviablad

• 1 citron, finrivet skal och citronsaft

• 1 dl Saltå Kvarn solroskärnor, rostade

• Salt och peppar

  1. Koka upp pastavatten med salt i och lägg i pastan. 
  2. Koka al dente.
  3. Hetta upp olivolja i stekpanna medan du kokar pastan. 
  4. Tillsätt chili, vitlök och zucchini. Fräs ett par minuter. 
  5. Tillsätt havregrädde, salvia, citronsaft och ½ dl rawmesan.
  6.  Låt puttra ett par minuter på svag värme medan du rör om. 
  7. Lägg i den färdigkokta pastan och blanda runt. 
  8. Toppa med citronskal, solroskärnor, salvia och rawmesan. 
  9. Salta och peppra.

Handla produkter från receptet

Se tillgänglighet i butik