Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
15%
Kombucha Ingefära Lime - Flak
Kombucha Ingefära Lime - Flak
Kombucha Ingefära Lime - Flak
Du sparar 60 KR
KULTURES|1 FLA

Kombucha Ingefära Lime - Flak

Kombucha med smak av ingefära & lime

Läskande, fräsch och nyttig
Innehåller levande bakteriekultur & enzymer
Drycken serveras bäst kall
339 KR
399 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
​En handgjord, raw och ekologiska kombucha med uppfriskande smak av ingefära och lime, tillverkad i små partier genom fermentering av ekologiskt te. Flaket innehåller 12 stycken flaskor. 400 ml i varje flaska.
Produktbeskrivning
Recensioner

Läskande, fräsch och nyttig – den asiatiska hälsodrycken kombucha har tagit västvärlden med storm. Dricks som uppfriskande måltidsdryck, alternativ till vin och öl eller bara för att det är gott. Bonus att den ger dig levande bakteriekultur, enzymer och andra nyttigheter. 

Kultures brygger kombuchan på traditionellt sätt för att skapa denna uppfriskande och naturligt kolsyrade dryck. Drycken serveras bäst kall och kan avnjutas när som helst på dagen. Att dricka kombucha är ett enkelt och gott sätt att få i sig levande bakteriekultur. Kombucha härstammar från östasien där det har dokumenterats att den användes under den kinesiska Qin-dynastin 221 f.Kr.
Kultures använder så lite socker som möjligt för att få en god fermentering. De pastöriserar inte drycken och tillsätter inte probiotiska strängar i efterhand. De använder inte heller några artificiella färgämnen, smakämnen eller sötningsmedel.

Artikel nummer: 134002

Populära produkter

Widget loading...