Hem

Knäck med kokosgrädde och pumpakärnor

Livsmedel

Shoppa och läs mer om

40 minuter
40 portioner

Ingredienser

  • 2 dl kokosgrädde
  • 2 dl kokospalmsocker
  • 1 dl agavesirap
  • 1/2 dl ekologiska pumpakärnor, hackade
  • 2 tsk salt
  • Knäckformar

Så här gör du!

  1. 1. Blanda kokosgrädde, agavesirap och kokospalmsocker i en tjockbottnad kastrull
  2. 2. Låt koka utan lock tills smeten är 120 grader eller gör kulprovet.
  3. 3. Ta av från värmen och tillsätt himalayasalt och hackade pumpakärnor
  4. 4. Häll upp i knäckformar och låt svalna

Knäck är en av julens absoluta favoriter. Testa Lifes variant smaksatt med pumpakärnor och kokosgrädde. 

Utvalda produkterRekommenderade produkter från Lifebutiken