Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Silicea Mag Tarm Gel
Silicea Mag Tarm Gel
Silicea Mag Tarm Gel
SILICEA|500 ML

Silicea Mag Tarm Gel

Vid kroniska problem med mage och tarm

Ren mineralisk kiselgel
För tillfälliga och kronsiska magproblem
100% naturliga ingredienser
249 KR

Det här är ett växtbaserat läkemedel.

Läs bipacksedeln noga före användning. För mer information om receptfria läkemedel,klicka här.

Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Skonsam och effektiv produkt med kisegel för behandling av tillfälliga och kroniska problem med mage och tarm.  100% naturlig utan tillsatser.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Silicea Mag Tarm Gel är en skonsam och effektiv produkt med kisegel för behandling av tillfälliga och kroniska problem med mage och tarm. 100% naturlig utan tillsatser.

Silicea Mag-Tarm Gel är en medicinskteknisk produkt som innehåller finfördelat mineraliskt kisel i form av kiselgel. Kiselgel är en trögflytande gel som består av kisel och syre tillsammans med vatten. Silicea Mag-Tarm Gel är 100 % naturlig och innehåller varken konserveringsmedel eller andra tillsatser.

På grund av en porös struktur och kraftig bindningsförmåga fungerar kiselgelen som en svamp som suger upp främmande substanser. Silicea Mag-Tarm Gel binder gaser och retande substanser i mag-tarmsystemet samt bildar en skyddande hinna på magens och tarmens slemhinnor vilket har positiv effekt på flera typer av akuta och kroniska mag-tarmproblem. Silicea Mag-Tarm Gel kan lindra vid enstaka symtom som t ex halsbränna men även vid IBS och kan användas både för tillfällig och långvarig behandling. Silicea Mag-Tarm Gel är skonsam och verkar lokalt i magen, vilket gör den lämplig även för behandling av barn.

Artikel nummer: 122211

Populära produkter

Widget loading...