Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
20%
Multimineral
Multimineral
Multimineral
Du sparar 52 KR
HOLISTIC|90 KAP

Multimineral

Lättupptagliga mineraler
Vegansk produkt
Mer än 70 spårämnen
207 KR
259 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Holistic Multimineral är precis vad det låter som, det vill säga en kapsel fylld med alla mineraler kroppen behöver för att fungera optimalt.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Holistic Multimineral är precis vad det låter som, det vill säga en kapsel fylld med alla mineraler kroppen behöver för att fungera optimalt. Med organiska mineralföreningar och ett innehåll på mer än 70 spårämnen är Holistic Multimineral ett smidigt sätt att säkra tillgången på mineral i kroppen. I en och samma kapsel får du utöver de tillsatta mineralerna också i dig spårämnen genom råvaran Aquamin Mg (koncentrerat havsvatten).
Holistic använder endast lättupptagliga och biotillgängliga mineralföreningar i våra produkter. Därför har Holistic mineralföreningar både i organisk och oorganisk form beroende på vad som är bäst för respektive mineral.

Artikel nummer: 132239

Populära produkter

Widget loading...