Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
3 för 2
Life Sporebiotic 30 kap
Life Sporebiotic 30 kap
Life Sporebiotic 30 kap
Life Sporebiotic 30 kap
Life Sporebiotic 30 kap
Life Sporebiotic 30 kap
LIFE|30 KAP

Life Sporebiotic 30 kap

Mjölksyrabakterier i sporform för magen

Speciellt utformad för att stötta din mag- och tarmhälsa
100% leverans av levande bakterier till tjocktarmen
Berikat med naturligt välgörande antioxidanter
449 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Speciellt utformad för att stötta din mag- och tarmhälsa - Varje kapsel av Life Sporebiotic innehåller 3,5 miljarder mjölksyrabakterier i sporform. Sporformen garanterar att mjölksyrebakterierna aktiveras först när de når tjocktarmen och att inget går till spillo på vägen dit. Väl framme i tjocktarmen övergår bakterierna från sporform till levande bakterier som koloniserar tarmväggen och bidrar till en ökad mångfald i tarmfloran.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Produktens egenskaper

Life Sporebiotic är baserad på mjölksyrebakterier i sporform som har funnits på planeten i miljontals år och har varit en naturlig del av vår kost under hela evolutionen. Kapslarna är dessutom berikade med ett karotenoidkomplex med naturligt ursprung, bestående av astaxantin, lykopen, lutein och betakaroten.

Varje kapsel innehåller 3,5 miljarder goda bakterier i sporform. Sporformen garanterar att mjölksyrebakterierna aktiveras först när de når tjocktarmen och att inget går till spillo på vägen dit. Väl framme i tjocktarmen övergår bakterierna från sporform till levande bakterier som koloniserar tarmväggen och bidrar till en ökad mångfald i tarmfloran.

En miljon mjölksyrebakterier i sporform bidrar till att skapa 30 miljarder nya bakterier i tjocktarmen. Det gör Life Sporebiotic överlägsen alla andra mjölksyrebakterier på marknaden. I våra tarmar lever mellan 1–2 kg bakterier och tarmfloran består av flera tusen olika bakteriestammar. Faktum är att människokroppen består av 10 gånger fler bakterier än mänskliga celler!

*Mikrobiologer har kartlagt vilka mjölksyrebakterier som har omgett människan i symbios under evolutionen och sedan skapat ett kosttillskott baserat på forskningsresultatet. 200 forskare från 80 olika forskningsinstitut har deltagit i projektet. Forskningsresultaten ligger till grund för Life Sporebiotics sammansättning och tillverkningsmetod. Detta gör att Life Sporebiotc är helt unik i sitt slag.

*The Human Microbiome Project (HMP)

Artikel nummer: 126498

Bästa hälsoklapparna

Widget loading...