Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
Life Flexilett Collagen
Life Flexilett Collagen
Life Flexilett Collagen
LIFE|30 KAPSLAR

Life Flexilett Collagen

Bibehåll mjuka och rörliga leder

329 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett unikt kosttillskott som innehåller tre ingredienser som bidrar till att bibehålla mjuka och rörliga leder för ett aktivt liv.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Life Flexilett Collagen är ett unikt kosttillskott som innehåller tre ingredienser som bidrar till att bibehålla mjuka och rörliga leder för ett aktivt liv.

Life Flexilett Collagen är ett kosttillskott för dina leder som innehåller en unik kombination av Aflapin®; (patenterat extrakt av indiskt rökelseträd (Boswellia serrata)) och UC•II®; kollagen samt vitamin C. Dessa tre ingredienser bidrar tillsammans till att bibehålla dina leder mjuka och rörliga. Perfekt för dig som lever ett aktivt liv och rör dig mycket.

Flexilett Collagen är kliniskt testad i upprepade dubbelblinda humanstudier och innehåller Collagen med optimal molekylvikt för garanterat hög biotillgänglighet

Vitamin C bidrar till normal benstomme och normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. C-vitamin skyddar även cellerna från oxidativ stress och minskar trötthet och utmattning.

Produkten ska intas regelbundet för att bästa effekt ska uppnås. 1 kapsel per dag räcker.

Artikel nummer: 127586

Populära produkter

Widget loading...