Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
104229_1
104229_1
104229_1
LACTIPLUS|120 KAPSLAR

Lactiplus Mage

Levande mjölksyrabakterier

419 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Med 5 miljarder levande mjölksyrabakterier, c-vitamin, selen och kalcium. Bidrar till normalt immunförsvar och normal matsmältning.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

LactiPlus innehåller fem miljarder levande mjölksyrabakterier från sex olika stammar och tre olika släkten kombinerat med patenterad FOS, vitamin C, selen och kalcium.

LactiPlus är en av Sveriges mest väletablerade produkter inom kategorin och har funnits på marknaden i 15 framgångsrika år. LactiPlus innehåller en väldokumenterad och bred samman-sättning av fem miljarder levande mjölksyrabakterier från sex olika bakteriestammar, kombinerat med vitamin C och selen som bland annat bidrar till immunsystemets normala funktion samt kalcium som bland annat bidrar till matsmältningsenzymernas normala funktion.

LactiPlus kan användas av personer som är laktosintoleranta och allergiska mot mjölkprotein, soja och gluten.

LactiPlus tillverkas av prisbelönta Lallemand Health Solutions, ett av världens ledande företag inom utveckling och framställning av mjölksyrabakterier, med över 80 års erfarenhet.

Artikel nummer: 104229

Populära produkter

Widget loading...