Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
30%
Hair Boosting Nutrition Man
Hair Boosting Nutrition Man
Hair Boosting Nutrition Man
Du sparar 117 KR
HÅRKONTROLL|60 TABLETTER

Hair Boosting Nutrition Man

272 KR
389 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett kosttillskott för män framtagen för förbättrad hårstyrka inifrån med patenterat keratin, B-vitaminer, zink och koppar.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Hårkontroll Hair Boosting Nutrition är ett kosttillskott för män framtagen för förbättrad hårstyrka inifrån med patenterat keratin, B-vitaminer, zink och koppar.

En premiumprodukt för män framtagen för förbättrad hårstyrka och innehåller en intensiv boost av det uppbyggande, patenterade keratinet Cynatine®; HNS kombinerat med utvalda vitaminer och mineraler.

Förstärkt med biotin som bidrar till normalt hår och normal hud kombinerat med viktiga b-vitaminer, zink och koppar. Sammansättningen är kliniskt dokumenterad och förbättrar hårets slitstyrka, kvalitet och tillväxt.

Framtagen för att kunna ge näring inifrån till dig som känner att du har tunnt hår eller skört hår.

Hair Boosting Nutrition är första steget i Hårkontrolls samverkande 3-komponentsbehandling för ett friskare hår. Kombinera med Hårkontroll Intensive Hair Serum och Hair thickening schampo.

Artikel nummer: 130619

Populära produkter

Widget loading...