Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Femineral Gravid & Ammande
Femineral Gravid & Ammande
Femineral Gravid & Ammande
FEMINERAL|500 ML

Femineral Gravid & Ammande

279 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett järntillskott med tillsatt folsyra anpassat för dig som är gravid eller ammar. Med trevärt järn som är skonsamt mot magen.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Femineral Gravidv& Ammande är ett järntillskott med tillsatt folsyra anpassat för dig som är gravid eller ammar. Med trevärt järn som är skonsamt mot magen.

Femineral Gravid & ammande ger ett extra järntillskott när järndepåerna är låga. Femineral Gravid & ammande är baserad på trevärt järn, rekommenderat av WHO då det är snällt mot magen, lätt tas upp av kroppen och har genomgått en klinisk studie som visat en markant förbättring av kvinnors blodvärden, d v s hemoglobin och röda blodkroppar. Inkapslat järn, minimerar risk för illamående och förstoppning.

Femineral Gravid & ammande är dessutom kompletterad med extra folsyra, vilket rekommenderas såväl före som under graviditet och vid amning.

Vegansk produkt.

Artikel nummer: 130622

Populära produkter

Widget loading...