Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Barrträdsextrakt
Barrträdsextrakt
Barrträdsextrakt
PURENESS|50 ML

Barrträdsextrakt

Rik på antioxidanter
Från finska skogar
Mycket dryg och potent
219 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Pureness Barrträdsextrakt är en stark, flytande koncentration gjord på tallbark. Tallbark är rikt på spännande ämnen för kroppen som t.ex. resveratrol vilket fungerar som en antioxidant, bioflavonoider (som tidigare kallades P-vitamin) och proantocyanidiner (OPC).

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Barken skördas försikigt för hand, från unga tallar i norra Finlands djupa skogar. Det är viktigt att tallen får växa långt från utsläpp och industrier. Tallbark är traditionellt använt i nordisk kost och hälsokost, särskilt i samekulturen.

Produkterna från Pureness ska alltid vara fulla med näring. Därför har de använt både vatten och alkohol för i bryggningen av barrträdsextraktet. På så sätt kan man lättare få ut alla näringsämnen. De har sedan tagit bort överflödigt vatten, och resultatet är ett högpotent extrakt. Du behöver bara en droppe åt gången!

Artikel nummer: 132210

Populära produkter

Widget loading...