Hälsoguiden

Tofflor & inneskor

Sköna tofflor och inneskor är lika gott att bära på kontoret, som hemma. I vårt sortiment av tofflor för dam och herr hittar du allt från klassiskt snygga skor från Birkenstock, liksom värmande ulltofflor från Alwero och Ulle. Välj om du föredrar tofflor i slip in-modell, ankelhög modell eller med justerbara remmar.

Tofflor, sandaler och inneskor

Att stoppa ner fötterna i varma, goa tofflor i äkta fårull en kall vintermorgon – eller att få rätt stöd med hjälp av inneskor, när du står och går mycket i jobbet? I vår mening är det alltid tillfälle att bära sköna tofflor och inneskor. Beroende på säsong, användningstillfälle och stil finns det olika modeller på tofflor, sandaler och inneskor att välja bland – och här har vi samlat ett stort utbud online. Hos oss på Life kan du handla tryggt från varumärken som Birkenstock, Alwero och Ulle, alltid med snabb leverans. 


Skor från Birkenstock 

Skön passform, klassisk design och riktigt bra kvalitet; upptäck Birkenstock. Varumärkets sandaler, skor och tofflor har kommit att älskas av många och under lång tid. Tofflans sula är fotriktigt anatomisk i kork, med en inbyggd kudde av latexskum för extra komfort. Birkenstocks sandaler och skor är hudvänliga och finns i en mängd modeller och färger och är lika uppskattade att bära på arbetsplatsen, som under sommarhalvåret då vi enkelt vill röra oss mellan utomhus och inomhus. Upptäck Arizona Soft Footbed Black Regular, en klassisk sko från Birkenstock i slitstarkt material med två justerbara remmar. 


Varma tofflor i ull 

Våra fotriktiga ulltofflor i äkta fårull från Alwero och Ulle är tillverkade med höga krav på miljö och hälsa. Ulltofflorna är lätta och sköna, ger stabilitet till fotens hålfot och häl, och värmer gott på kalla golv. I vårt sortiment hittar du ulltofflor i slip in-modell och ankelhög modell, i storlek 35-46 och färger som svart, grå och beige. Och visst känner du till att ull har antibakteriella och smutsavvisande egenskaper? Ull har också förmågan att ventilera, isolera och absorbera, vilket hjälper oss att reglera vår kroppstemperatur. Egenskaperna gör att en inte blir svettig, samtidigt som det ser till att hela kroppen håller sig varm. Alwero Slippers Black är en lätt och bekväm toffla som håller dig torr och varm i alla väder. 


Att välja rätt toffelmodell 

Likt vi har varit inne på tidigare, finns det olika modeller på tofflor beroende på vad du söker efter. En nättare toffla eller sko, även kallad innesko, är perfekt för arbetsplatsen eller sommarens stunder utomhus. Justerbara remmar låter dig anpassa skon efter din fot och hur du vill att sandalen ska sitta för stunden. En mer täckande toffla, förslagsvis i ull, ser till att fötterna är varma och torra genom alla väder. En slip in-modell är öppen i sin design och sitter lättare på foten, medan en ankelhög toffla omsluter fot och ankel för maximal värme. Kontakta oss gärna för goda råd eller besök din lokala butik för att prova ut rätt toffelmodell för dig.