Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Köp 2 få 20%
Kruth Green Coffee
Kruth Green Coffee
Kruth Green Coffee
BETTER YOU|90 KAPSLAR

Kruth Green Coffee

750mg grönt kaffe per kapsel
Extra stark dos klorogensyra (325mg)
Vegetabilisk kapsel
399 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett tillskott med extrakt av orostade kaffebönor med hög halt av klorogensyra utan onödiga tillsatser och utfyllnadsmedel.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Kruth Series Green Coffee är ett tillskott med extrakt av orostade kaffebönor med hög halt av klorogensyra utan onödiga tillsatser och utfyllnadsmedel.

Gröna kaffebönor är till skillnad från det kaffe vi vanligtvis dricker orostade vilket innebär att de behåller sin gröna färg och sina näringsämnen som vanligtvis går förlorade vid rostningsprocessen. Gröna kaffebönor innehåller bland annat en hög halt av klorogensyra vilket har gjort det till ett populärt medel för viktkontroll. Kruth Series Green Coffee innehåller 750 mg kaffeextrakt per kapsel och hela 325 mg klorogensyra. Kapslarna är vegetabiliska och innehåller inga onödiga tillsatser eller utfyllnadsmedel.

Kruth Series är en serie tillskott framtagen av Better You tillsammans med före detta världsmästaren i Muay Thai (Thaiboxning), Jörgen Kruth. Kruth Series är anpassade för dig som tränar mycket och vill ha 100% naturliga ingredienser utan onödiga tillsatser.

Artikel nummer: 127342

Populära produkter

Widget loading...