Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Keto Boost
Keto Boost
Keto Boost
BETTER YOU|60 KAPSLAR

Keto Boost

299 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett tillskott med MCT-olja från kokos, extrakt från broccoli och krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer. Bäst-före-datum 2021-12-31
Produktbeskrivning

Better you’s KETO Boost är framtaget med tanke på dig som äter ketogen kost. Med MCT-olja från kokos, extrakt från broccoli och krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer.

Keto Boost från Better You innehåller MCT fettsyror från kokos som är medellånga fettsyror. Produkten innehåller även krom som bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer samt en normal omsättning utav våra makronäringsämnen. När man vid Keto-diet går över från kolhydrater till fett som huvudsaklig energikälla så kan det vara viktigt hålla koll på sina sockernivåer då suget efter kolhydrater kan bli stort. Keto Boost innehåller även extrakt från broccoli och ett patenterat kanelbarkextrakt; Cinnulin PF®;.

Vad är Keto

Keto innebär att man äter en kost låg på kolhydrater där fett är den huvudsakliga energikällan. Att följa en ketodiet har blivit vanligare senaste åren världen över. Det finns tre stycken källor till energi i naturen, kolhydrater, fett och protein. För ursprungsmänniskan så fanns inte alltid kolhydratskällor tillgängligt, speciellt inte för människan som bodde i det nordligare klimatet. När man går från att använda glukos (kolhydrater) som din främsta energikälla till att istället använda fett händer så startar det som kallas ketogenes vilket innebär att din kropp förbränner lagrat fett som sedan, tillsammans med de fettsyrorna du äter, omvandlas till ketoner vilket är din kropps alternativa energikälla när glukos inte finns tillgängligt.

Artikel nummer: 131040

Populära produkter

Widget loading...