Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Allergy Blocker
Allergy Blocker
Allergy Blocker
NASALEZE|800 MG

Allergy Blocker

129 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Nässpray som med naturliga ingredienser blockerar själva orsaken till allergiska reaktioner från pollen och pälsdjur. Verkar på några minuter.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Nasaleze Allergy Blocker är en nässpray som med naturliga ingredienser blockerar själva orsaken till allergiska reaktioner från exempelvis pollen och pälsdjur. Verkar på några minuter.

Nasaleze Allergy Blocker blockerar direkt själva orsaken till en allergisk reaktion av pollen, pälsdjur, damm och kvalster. Nasaleze Allergy Blocker är ett patenterat, naturligt cellulosapulver som pumpas upp i näsan. Där bildar pulvret omgående en skyddande barriär som fångar upp och absorberar de allergener som passerar nässlemhinnan vid inandning. Därmed kan allergenerna inte utlösa den allergiska reaktionen. Den skyddande effekten uppstår redan inom ett par minuter och varar i 6-8 timmar.

Allergy Blocker är registrerad hos läkemedelsverket och klassad som en medicinteknisk produkt, vilket innebär att den inte har någon medicinsk påverkan på kroppen, och därmed inga biverkningar. Därför passar Allergy Blocker dig som är känslig mot antihistaminer eller kortison.

Artikel nummer: 127883

Populära produkter

Widget loading...