Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
118125_1
118125_1
118125_1
MINAMI|60 KAPSLAR

MorDHA

Högkvalitativt Omega-3

Omega-3 kosttillskott
Bra för gravida & ammande
Med citronsmak
395 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
MorDHA är ett högkvalitativt Omega-3 tillskott som ger dig hela 480 mg DHA per kapsel. Kallpressad renad Omega-3 i kapsel av fiskgelatin med citronsmak

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

MorDHA. DHA är en omega-3 fettsyra som överförs till ditt barn under graviditet och amning (i bröstmjölk). Moderns intag av DHA bidrar till att ögonen och hjärnan utvecklas normalt hos foster och spädbarn som ammas En gynnsam effekt uppnås om gravida och ammande kvinnor konsumerar 200 mg DHA per dag utöver det rekommenderade dagliga intaget på 250 mg DHA och EPA för vuxna.

MorDAH kapslar produceras med högkoncentrerad fiskolja från djuphavsfisk och har en frisk citronsmak utan fiskliknande eftersmak. Naturliga färgskillnader mellan kapslarna kan förekomma på grund av tillsatsen av naturlig citronolja.

I framställningen av MorDHA används naturligt CO2 istället för kemiska lösningsmedel - därmed skyddas slutprodukten från oxidation.

MIRADOXAN är en balanserad blandning av rosmarin- och tocoferolextrakt som gör att MorDHA behåller sin fräschör. Rosmarinextraktet framställs genom miljövänlig superkritisk CO2 extraktion, precis som Omega-3 oljorna.

Artikel nummer: 118125

Bästa hälsoklapparna

Widget loading...