Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt på populära Life Magnesium + B6 120 kapslar tabletter.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 1 miljon klubbmedlemmar
  • Kvalitetssäkrade produkter

Life Sport Store – för dig som älskar att träna.

Vår första Life Sport Store ligger i Mall of Scandinavia i Solna och är ett butikskoncept för dig som älskar att träna.

 

Allt inom sport och träning

I Life Sport Store finns allt för dig som tränar. Jämfört med en vanlig Life-butik har Life Sport Store ett större utbud av sporttillskott, sportdrycker, proteinbars med mera. Här finns också sportartiklar som yogamattor och knästöd.

Dessutom kan du köpa kompletta sportpaket med produkter utvalda av träningsprofiler som Karl Dyall, Leila Söderholm och svenska längdlandslaget ­– till förmånliga priser. Perfekt för dig som tränar, vill komma i gång med träning eller vill addera hälsosamma produkter i din vardag. I butiken hittar du dessutom det mesta som finns i en vanlig Life-butik. 

karl_dyall_210.jpg


Ski Team-butik

Butiken är en officiell Ski Team-butik vilket är ytterligare ett led i samarbetet mellan Life och svenska längdlandslaget. I sortimentet finns flera sportprodukter som är utvecklade i samarbete med svenska längdlandslaget sedan tidigare. Produkterna används av elitåkarna i laget, både vid träning och de stora mästerskapen. 

Foto: Ulf Palm

Foto: Ulf Palm


 

 

Träningsutbildad personal

Det är inte bara sortimentet som är specialiserat på sport och träning – även personalen är det. De som jobbar på Life Sport Store är utbildade inom områden som träning, idrottsmedicin, kost och näringslära. En av medarbetarna är dessutom utbildad personlig tränare, så butiken kommer kunna erbjuda professionell rådgivning inom kost och träning.

Balans mellan kost, motion och vila

– Lifes mission är att hjälpa människor att hitta en bättre balans mellan kost, motion och vila – och sport och träning är ett av de områden vi satsar mest på. Öppnandet av Life Sport Store är ett naturligt nästa steg i denna satsning, säger Thomas Johansson, marknadsdirektör på Life. 

 

 

 


Sandra i Life Sport Store

Sandra Allerhed, butikschef på Life Sport Store:

”Alla är välkomna: elit som motionär.”

I Life Sport Store kan du köpa allt du kan tänkas behöva före, under och efter ett träningspass. Allt från pre-workouts, aminosyror, proteinpulver och kreatin till yogamattor. Det säger Sandra Allerhed, butikschef på Life Sport Store. 

”Förvänta dig service i toppklass.”

På vilket sätt skiljer sig Life Sport Store från en vanlig Life-butik?

– Vi har Lifes grundsortiment men har utökat utbudet inom sport och träning. Vi har dessutom tagit in nya spännande sporttillskott för att nå alla som gillar att träna – från motionärer till elit. Utöver sporten har vi naturligtvis stora mängder hälsosam rmat, naturlig hudvård och övriga kosttillskott, säger Sandra. 

Vilken typ av kunder vill ni locka?

– Alla som är intresserade av sport, träning och en hälsosam livsstil: De som vill komma igång eller få bästa förutsättningarna för sin träning – men även de som satsar på elitnivå. 

Vilken kompetens inom sport, träning och kost har ni som jobbar i butiken?

– Här hittar du bland annat en före detta friidrottare på elitnivå med utbildning i idrott och hälsa, en kostrådgivare som också är utbildad personlig tränare samt ytterligare en hälsorådgivare. Flera bland våra medarbetare har utbildning inom skönhet så att våra kunder ska få exceptionella råd även inom det, säger Sandra.

Vilken service kan man få jämfört med i en vanlig Lifebutik?

– Precis som i alla Life-butiker kan du förvänta dig service i toppklass. Vi är där för dig som kund och har självklart spetskompetens inom sport. Hos oss får du hjälp oavsett om du är nybörjare, motionär eller elitsatsande. 

”Våra kunder garanteras äkthet och trygghet.”

Varför ska man besöka butiken om man är en vanlig motionär?

– Därför att vi har ett brett sortiment som passar alla. Även en motionär behöver hitta balans mellan kost, motion och vila och det har vi fantastiska förutsättningar att hjälpa till med. Hos oss kan alla känna sig välkomna.

Butiken är en officiell Ski Team-butik, vilket ger fördelar för kunden, menar Sandra.

– Det innebär att vi kan erbjuda produkter i världsklass. Vi har ett av världens bästa skidlandslag i ryggen som använder våra produkter och det gör att våra kunder garanteras 100 procent äkthet och trygghet, säger Sandra. 

– Jag vill passa på att välkomna alla till vår nya butik – ett nytt koncept men i samma varma Life-anda. Alla är välkomna med stora eller små frågor, elit som motionär. Vi finns här för er och kommer ge våra bästa råd och rekommendationer för att ni ska känna er 100 procent nöjda när ni lämnar butiken! 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html