Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
20%
109027_1
109027_1
109027_1
Du sparar 54 KR
SOLARAY|100 KAP

Spektro Multivitamin utan järn

Multivitamin med naturliga vitaminer

215 KR
269 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Multivitamin med naturliga vitaminer, organiskt bundna mineraler & spårämnen i en bas av näringsrika örter.  Utan järn och Vitamin K.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Solaray Spektro Multi-Vita-Min utan järn och vitamin K är en multivitamin med naturliga vitaminer, organiskt bundna mineraler & spårämnen i en bas av näringsrika örter. Utan järn o Vitamin K.

Solaray Spektro Multi-Vita-Min utan järn och vitamin K är ett kosttillskott med en bred sammansättning av naturliga vitaminer, organiskt bundna mineraler och spårämnen. Den innehåller även koncentrat och extrakt av grönsaker och örter; papaya, alfalfa, morot, spirulina, persilja, rosmarin, aloe vera samt propolis, bipollen och lecitin.

Spektro utan järn och vitamin K passar kvinnor efter övergångsåldern (utan menstruation), män över 40 år samt personer som står på antikoagulerande medicin såsom Waran, Trombyl.

Artikel nummer: 109027

Populära produkter

Widget loading...