Rödbetsbowl-800x717.jpg

Superfrukter, bär och pulver

Frukt och bär är inte bara nyttigt och näringsrikt, det smakar dessutom väldigt gott! Näringsboosta smoothies, måltider och bakverk med några av världens mest näringsrika frukter och bär. Välj mellan ekologiska superfrukter och superbär, såsom acaipulver, blåbärspulver, nyponpulver, macapulver och bärmixar och mycker mer. Vi har även gott mullbär, kokossnacks och dadlar. Bara fantasin sätter gränsen!

Vad är superfrukter och superbär?

Superfrukter och superbär brukar de frukter och bär kallas som anses vara extra nyttiga eftersom de innehåller sedvanligt mycket antioxidanter, mineraler och vitaminer. Det främsta kännetecknet för en superfrukt och ett superbär är att de har en mycket kraftfull färg. Det naturliga färgämne som färgar frukter och bär är just antioxidantgrupperna, och beroende på vilka antioxidanter som ingår i råvaran, avgör vilken färg det har. Blåbär, lingon och acai är alla exempel på superbär med kraftfulla färger.

Ett bärpulver gör det enklare att tillaga en god smoothie utan att behöva ha stora mängder frukt och grönt hemma. Prova ett nytt recept med superfrukter och superbär redan idag, se recept här.