Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Enkla betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Weleda

Weleda är världens största och mest hållbara företag inom naturlig hudvård och säljs idag i mer än 50 länder. Weledas hudvårdsprodukter är 100 % naturliga, har 0 % syntetiskt innehåll och är ekologiskt certifierade av NATRUE, en av de certifieringar som ställer högst krav på naturlig hudvård i Europa.

Växterna som används i produkterna kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar där allt sker till rättvisa villkor och med hänsyn till den biologiska mångfalden, liksom från kontrollerade certifierade vildsamlingar. Weleda lägger stor vikt vid att etablera långsiktiga samarbeten med leverantörer, som ger hög kvalitetsstandard och respektfullt utnyttjande av resurser. Att uppträda ansvarsfullt mot både natur och människor har alltid varit en viktig del av deras verksamhet. Oavsett om det är genom rättvis handel, biodynamisk odling eller stödjande utveckling av de anställda är hållbarhet en betydelsefull del i deras värdegrund.

De noga utvalda ingredienserna i kombination med över 90 års erfarenhet inom naturlig hudvård, och dermatologiska tester, resulterar i produkter som ger huden det den behöver för att komma i balans och bli naturligt vacker. Tack vare att produkterna är helt naturliga så ger de ett fantastiskt resultat på huden då innehållen är fulla med näring, fettsyror och vitaminer.

Produkten har lagts i kundvagnen