Hem

Gainers

Här finns gainers i olika blandningar och med olika energiinnehåll. Ett dagligt intag av gainers lämpar sig särskilt väl under uppbyggnadsfasen eller då träningspassen är extra intensiva.

Hem

Alla produkter

Just nu visas 6 av 6 produkter

Träning---vad-är-en-gainer-800x600.jpg

Vad är en gainer?

Gainers innehåller protein och kolhydrater och riktar sig till aktiva personer som återhämtningsdryck. Olika gainers innehåller olika energimängd och olika typer av protein och kolhydrater. Läs under respektive produkt för att hitta rätt gainer för dig. En gainer med högt energiinnehåll passar dig som är mycket aktiv eller önskar lägga på dig vikt. En gainer med mindre kolhydrater passar dig som tränar lite mindre eller vill hålla nere på kalorierna. 

Hur fungerar gainers?

En gainer fungerar som en återhämtningsdryck, även kallad recovery shake. En gainer innehåller en blandning proteiner och snabba kolhydrater, en mix som rekommenderas efter ett hårt träningspass.  Återhämtning är viktigt för att kroppen ska kunna bygga upp muskelmassa. En gainer kan användas i två olika syften, dels vid återhämtning efter träning, men också som ett energirikt mellanmål för den som vill gå upp i vikt snabbt.