Bars-barebells-800x600.jpg

Proteinbars

En bar är ett smidigt och gott alternativ som mellanmål och finns som energibar, proteinbar, snackbar och naturliga bars för alla tillfällen och i många goda smaker. En bar kan användas som mellanmål, återhämtningsmål efter träning eller som ett nyttigare alternativ till godis och fika. Fördelen med en bar är att det är lätt att alltid ta med sig i väskan när du är på språng eller resande fot!

Proteinbars

En proteinbar innehåller en hög mängd protein från utvalda proteinkällor och ofta mindre socker. En proteinbar passar perfekt som ett proteinrikt mellanmål eller vid träning. Prova även att använda proteinbars vid bakning för att höja proteininnehållet och smakspänningen i bakverket. Barebells, Rox och Kleen bar gör goda proteinbars.

Energibar

En energibar är utvecklad för dig som tränar hårt och snabbt vill kunna tillföra ny energi före, under eller efter träning. En energibar innehåller framförallt snabba kolhydrater i högre mängd än i en proteinbar, men kan ofta även innehålla en hel del protein. Flapjack, Kleen och Nick's gör effektiva energibars.

Naturliga bars

För dig som är ute efter ett naturligt alternativ finns även bars som är baserade på naturliga råvaror som frukt och nötter från RAW Bite och Roo Bar. 

Snackbar

En snackbar är perfekt för dig som vill ha ett snabbt och enkelt mellanmål. Snackbar är en perfekt bar för dig som är på språng och vill ha något som är gott och lite nyttigare än godis eller fikabröd. Dig/Get Raw och har väldigt goda snack bars!