Hem

Om Life

Life är nordens ledande hälsokedja. Vi erbjuder e-handel och har 345 butiker i Finland, Norge och Sverige där våra utbildade hälsorådgivare finns tillgängliga för att hjälpa till för en bättre balans i livet.

Information-om-life-balans-915x610.jpg

Sortiment

​Hos Life  hittar du ett noga utvalt och aktuellt sortiment med hög kvalitet, allt ifrån kosttillskott till naturlig hudvård, vetekuddar och tyngdtäcken. Allt för att du ska kunna må bättre och leva ett lyckligare liv.

Life_EMV-grön-708x484.jpg

Lifes mission

Det finns de som har svårt att hinna med allt. Och de som inte hinner med något. De som har svårt att sova. Och de som somnar så fort de får en chans. De som äter varierat. Och de som inte får i sig det de behöver.  Oavsett  vem du är. Välkommen in och träffa en av våra hälsorådgivare så hjälper vi dig att hitta balansen.  

kategori-hero-kosttillskott-2.jpg

Omsättning, anställda och butiker

Life* är den marknadsledande hälsokedjan i Norden med totalt 334 butiker** fördelat på Sverige, Norge och Finland och cirka 775 000 klubbmedlemmar. Lifekoncernen har ca 381 anställda*** och omsatte 1,2 miljarder SEK 2017. Totalt, inklusive medlems- och franchise-butiker omsätter Life* i Sverige, Norge och Finland ca 2 miljarder SEK 2017.

* Life innefattar Lifekoncernen inkl Lifes medlems- och franchisebutiker.
** Lifekoncernen äger och driver 174 egenägda butiker
*** Medelantalet anställda (FTE)