Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Vinnande träningsblogg 2015


Stort grattis till Leila Söderholm med bloggen Life by Leila som står som vinnare i Life Blog Awards 2015 i kategorin träning!

 

Leila-Söderholm.jpg

Life by Leila

Leila Söderholm

Med glöd och kärlek till det hon gör vill Leila inspirera de som kategoriserar sig som ”vanliga människor” till träning och bättre vanor. Hon tycker inte att man ska krångla till sin träning utan göra det enkelt, se till att det blir av. Det går att smyga in rörelse överallt, det gäller bara att veta hur! Leila har även en Facebookgrupp som heter smygträna där Leila och medlemmarna tillsammans inspirerar varandra till att röra sig mer i vardagen.

 

Tvåa i tävlingen kom Erik Wickström med bloggen Erik Wickström - Konditionskonnässör.

Konditionskonnässören, Erik Wickström.jpg

Erik Wickström - Konditionskonnässör 

Erik Wickström

Erik Wickström jobbar som föreläsare, coach, instruktör och författare inom längdskidåkning och andra konditionsidrotter. Han är även chefredaktör för tidningen Vasalöparen. På Eriks blogg kan du läsa om hans händelserika liv där jobb, familj, hus och träning blandas i en salig röra. Som skidåkare har han som bäst varit 25:a i Vasaloppet och som löpare som bäst 12:a i Lidingöloppet.

 

Trea i tävlingen kom Adam Steen med bloggen Levnadskonstnär.

Adam-Steen.jpg

Adam Steen - Levnadskonstnär

Adam Steen

Här får vi följa Adams liv som längdskidåkare med allt vad det innebär. Han är inte rädd för att skriva vad han tänker och tycker vilket syns i bloggen som uppdateras ofta. 

 

 

* Mandatory information

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html