Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Vinnande supermatsblogg 2015


Stort grattis till Jenny och Linnea med bloggen Supermat som står som vinnare i Life Blog Awards 2015 i kategorin supermat!

klhndscv

Supermatsbloggen.jpg

Supermat

Jenny och Linnea

Bloggen drivs av Jenny och Linnea, två blivande hälsopedagoger som har fastnat för supermat och har ett brinnande intresse för kost och hälsa. Genom bloggen vill de inspirera dig till att äta hälsosammare och ge tips på hur du enkelt kan använda supermat i din vardag. På bloggen hittar du recept och inspirerande bilder helt utan gluten, socker och i största möjliga måna utan onödiga tillsatser. Genom bloggen vill de sprida vidare budskapet om naturlig och näringsrik mat som ger dig energi. 

 

 

Tvåa i tävlingen kom Hanna Göransson med bloggen Hur bra som helst.

Hanna-Göransson.jpg

Hur bra som helst

Hanna Göransson

Hur bra som helst drivs av Hanna som tror att varje individ behöver hitta sitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är enligt henne väldigt individuellt. På bloggen får du ta del av vad Hanna tycker är hur bra som helst, som t ex att ge kroppen härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet. Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Hösten 2014 släppte Hanna sin första kokbok, Freindly Food – mat utan gluten, raffinerat socker och mjölk. 

 

 

Trea i tävlingen kom Edita Renlund med bloggen Foodjunkie.

Edita.jpg

Foodjunkie

Edita Renlund

Edita driver sedan ett år tillbaka bloggen Foodjunkie där hon inspirerar och tipsar om hälsosam mat. Edita tycker att det är viktigt att man känner efter hur kroppen mår, hittar stunder i sin vardag där man tar hand om sig själv. Att kunna gå in på ”Foodjunkie” när man är hungrig, stressad, inte vet vad som skall lagas eller vad man ska bjuda på till helgen och få några enkla tips gör Edita glad. Huvudkryddan i bloggen är att nyttig mat inte är tråkig eller svår. Bloggen bjuder på många bilder med både enkel och färgglad mat. En glad blogg, en glad mage.

 

* Mandatory information

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html