Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Rösta fram den bästa träningsbloggen

Life Blog Awards 2015
Life Blog Awards 2015

Life har nominerat Sveriges bästa träningsbloggar i Life Blog Awards 2015. Nedan kan du se de nominerade. Vilken är din favorit? Glöm inte att du kan rösta hur många gånger du vill!

* Obligatoriska fält

 

Nominerade i kategorin Träning

Adam-Steen.jpg

Adam Steen - Levnadskonstnär

Adam Steen

Här får vi följa Adams liv som längdskidåkare med allt vad det innebär. Han är inte rädd för att skriva vad han tänker och tycker vilket syns i bloggen som uppdateras ofta. 

 

Alexandra-Bring.jpg

Alexandra Bring Fit

Alexandra Bring

I bloggen får vi följa en energifylld Alexandra i hennes vardag. Hon bjuder på träningstips, inspirerande recept och motivation till att ge det där lilla extra i gymmet.

Konditionskonnässören, Erik Wickström.jpg

Erik Wickström - Konditionskonnässör 

Erik Wickström 

Erik Wickström jobbar som föreläsare, coach, instruktör och författare inom längdskidåkning och andra konditionsidrotter. Han är även chefredaktör för tidningen Vasalöparen. På Eriks blogg kan du läsa om hans händelserika liv där jobb, familj, hus och träning blandas i en salig röra. Som skidåkare har han som bäst varit 25:a i Vasaloppet och som löpare som bäst 12:a i Lidingöloppet.

 

Functionalfitness,-Mattias-Ögren.jpg

Functional Fitness by Mattias

Mattias Ögren

Functionalfitness.se är en blogg om träning och till viss del kost. Den drivs av Mattias Ögren som är en Personlig Tränare från Örebro. Man får följa Mattias träning och får ta del av tips och råd kring träning. Då och dyker det upp filmer på olika övningar. När det gäller kost är den mest inriktad på paleo (stenålderskost). Saker som kan dyka upp är lästips på intressanta artiklar och recensioner av träningsböcker, träningsfilmer och träningsredskap.

 

Gustaf-Ollas.JPG

Gustaf Ollas

Gustaf Ollas

Bloggen handlar om Gustafs resa mot att bygga ett företag och en kropp han vill ha. Tankar och funderingar kring situationer han upplever och delar med sig av. Gustaf har även startat och grundat företaget ICANIWILL, ett varumärke som står för mycket av det Gustaf tycker vi behöver mer av i dagens samhälle.

 

Jessica-Clarén.jpg

Jessica Clarén, A big heart and soul

Jessica Carén

Jessica Clarén kan vara en av Sveriges sundaste träningsprofiler. För henne har cykling, löpning och yoga en lika självklar plats i livet. Hon bjuder dessutom på recept som är lika goda som nyttiga. Det plus ärliga vardagsreflektioner och kloka tankar om hälsa gör henne till en av Sveriges mest populära bloggare.
 

 

Leila-Söderholm.jpg

Life by Leila

Leila Söderholm

Med glöd och kärlek till det hon gör vill Leila inspirera de som kategoriserar sig som ”vanliga människor” till träning och bättre vanor. Hon tycker inte att man ska krångla till sin träning utan göra det enkelt, se till att det blir av. Det går att smyga in rörelse överallt, det gäller bara att veta hur! Leila har även en Facebookgrupp som heter smygträna där Leila och medlemmarna tillsammans inspirerar varandra till att röra sig mer i vardagen.

 

Lina-Björskog.jpg

Linas blogg om träning

Lina Björkskog

Träningsbloggen med tips och övningar till din träning av fysioterapeuten och PT:n Lina Björkskog, som älskar CrossFit, kitesurfing, utomhusträning och mountainbiking. Fokus ligger på effektiv, rolig och funktionell träning som blandas med adenalinkickar i form av kitesurfing. 

 

Mårten-Nylén.jpg

Mårten Nylén

Mårten Nylén

I bloggen får du följa Mårten Nyléns spännande vardag med träning, TV, resor och intressanta möten. Mårten drivs av visionen: Våga – Vilja – Förändra. Här får du även se kända ansikten träna ihop med Mårten som bjuder på roliga och inspirerande bilder.

 

Ana-Nystedt,-Piggelina.jpg

Orka mera!

Anna Nystedt

Anna Nystedt driver sedan 2007 bloggen ORKA MERA! (piggelina.se). Syftet med bloggen är främst att inspirera, utan pekpinnar och måsten. Anna vill dela med sig av sitt brinnande intresse för träning, kost och hälsa. Hon tränar inte för att bränna kilon eller bli världsmästare, hon tränar för att det är det roligaste som finns. För att det får henne att må bra. Den känslan och den träningsglädjen vill Anna förmedla. Ofta med lite självdistans och glimten i ögat. 

 

Oscar-Jöback,-Toppform.JPG

Oscar Jöback

Oscar Jöback

Bloggen handlar om träning, livet och tankar som far runt i Oscars huvud. Här finns även recept på husmanskost gjord på ecovaror som passar hela familjen.

 

PT-Philip.jpg

PT-Philip

Philip Lailani 

Philip Lailani driver en av Sveriges mest populära livsstilsbloggar med inriktning på kost och träning. Han är personlig tränare och har gjort stordåd med klienter som Katrin Zytomierska, Magdalena Graaf och mängder av andra tv- och radioprofiler. Oavsett om du vill gå ner i vikt, bygga muskler eller bara läsa om det senaste inom kost är Philip en stor inspirationskälla för många. Följ dessutom hans liv som nybliven pappa och hans väg mot fitnesscenen.
 

 

Annika-Sjöö.jpg

Annika Sjöö

Annika Sjöö

Annika Sjöö - vinnare av let's dance som driver en populär träningsblogg på amelia.se. Annika är utbildad idrottslärare, författare till tränings - och kokbok och föreläsare!

 

Spark-i-baken.jpg

Spark i baken

Terese Alvén

Spark i baken inspirerar till ett hälsosamt liv utan pekpinnar eller måsten. Terese blandar tips, mode och träningstrender med goda recept, personliga iakttagelser, intervjuer och inspiration. Allt för att få fler att vilja träna och göra det på ett sunt sätt. 

                                                                                                       Bild: Jane Haglund.

 

Daniel Richter, Styrkelabbet.jpg

Styrkelabbet

Daniel Richter

Styrkelabbet är en blogg om styrketräning, kost och hälsa som drivs av styrkeinstruktören och civilingenjören Daniel Richter. På bloggen hittar du bland annat grundliga övningsguider, träningsprogram för olika målsättningar, samt kostscheman och kostråd för hur du bränner fett eller bygger muskler - kort sagt allt du behöver veta för att forma din kropp eller bli riktigt stark. 
 

 

Trend-och-träning,-Anna-Lissjanis.jpg

Trend o träning

Anna Lissjanis

Trend o träning är en av Sveriges största bloggar med inriktning på träning och träningsmode men även kost, välbefinnande och familjeliv. Bloggen startades 2009 och drivs av Anna Lissjanis, egenföretagande personlig tränare/skribent/träningsexpert mot media och fyrabarnsmamma i centrala Stockholm. Anna brinner för att sprida sin passion för träning, hälsa och har även ett stort intresse för design - därav trend och modeinriktningen. 

 

 

Upp-och-Hoppa,-Sofia-Bursjöö.jpg

Upp och hoppa

Sofia Bursjöö

”Tänk om du kunde vara lite starkare. Lite gladare. Springa lite fortare. Uppnå mål och vara ditt bästa jag. Vet du, du kan! Sofia utlovar pepp och en träningsblogg du blir glad av. Blåbärspaj och backintervaller-  Välkommen till en ny favoritblogg!”

 

 

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html