Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Rösta fram den bästa supermatsbloggen

Life Blog Awards 2015
Life Blog Awards 2015

Life har nominerat Sveriges bästa supermatsbloggare i Life Blog Awards 2015. Nedan kan du se de nominerade. Vilken är din favorit? Glöm inte att du kan rösta hur många gånger du vill!

* Obligatoriska fält

Nominerade i kategorin Supermat

Marita-Vavawom.jpg

Californication 

Marita Karlson

Vavawoom.com/californication är en hälso- och livsstilsblogg med bas i Los Angeles. Här skriver Marita om livets goda. Hälsosam och god mat, rawfood, smoothies och juicer plus en stor dos storslagen natur och beachliv. Marita bjuder på enkla recept, rapporter från hälsomeckat L.A och hennes hidden gems. Det ska vara enkelt att vara hälsosam. Marita kommer ut med sin andra hälsomatsbok i augusti. 

 

Edita.jpg

Foodjunkie

Edita Renlund

Edita driver sedan ett år tillbaka bloggen Foodjunkie där hon inspirerar och tipsar om hälsosam mat. Edita tycker att det är viktigt att man känner efter hur kroppen mår, hittar stunder i sin vardag där man tar hand om sig själv. Att kunna gå in på ”Foodjunkie” när man är hungrig, stressad, inte vet vad som skall lagas eller vad man ska bjuda på till helgen och få några enkla tips gör Edita glad. Huvudkryddan i bloggen är att nyttig mat inte är tråkig eller svår. Bloggen bjuder på många bilder med både enkel och färgglad mat. En glad blogg, en glad mage.

 

Hemma-hos-Andrea.jpg

Hemma hos Andrea

Andrea Ekheim

En småbarnsmammas mat och bakblogg med enkla recept för både fest och vardag. En härlig mix av nyttiga smoothies och mellanmål, söta desserter och middagstips för hela familjen, gärna med supermat.

 

Hanna-Göransson.jpg

Hur bra som helst

Hanna Göransson

Hur bra som helst drivs av Hanna som tror att varje individ behöver hitta sitt eget välmående, vad som är det rätta bränslet för kropp och själ är enligt henne väldigt individuellt. På bloggen får du ta del av vad Hanna tycker är hur bra som helst, som t ex att ge kroppen härlig energi i form av bra mat och fysisk aktivitet. Att fylla hjärnan med sköna tankar, skratta mycket och vara kreativ. Hösten 2014 släppte Hanna sin första kokbok, Freindly Food – mat utan gluten, raffinerat socker och mjölk. 

 

Josefine-Jäger.jpg

Jfine cuisine

Josefine Jäger

Josefine Jäger är kock och entreprenör, känd för sitt arbete inom rawfood och det växtbaserade köket. Hon är utbildad inom mat och hälsa både i Sverige och USA och har under egna företaget utvecklat flera koncept. Bland annat det omtyckta reningsprogrammet Cleanse8, matserien Inner Glow och Juice Sunday, söndagar med kallpressad juice. I bloggen delar Josefine med sig om insikter om livet och mat från växtriket.

 

Kocken-i-klackar.jpg

Kocken i klackar

Maria Pogosjan

Maria Pogosjan driver Kocken i klackar och hennes motto är att nyttigt ska vara enkelt! Därför älskar hon hälsosamma recept som innehåller max 8 ingredienser och tar högst 30 minuter att laga. På bloggen finns det mängder av bra middagar, mellanmål och självklart efterrätter som är snåla på socker.

 

Filippa-Salomonsson.jpg

Raw Clarity

Filippa Salomonsson

Filippa är Holistic Health Coach för kvinnor och driver bloggen Raw Clarity på Wellness. Hennes filosofi bakom inläggen täcker en hälsosam livsstils alla element. Hon ser välmående ur ett brett perspektiv där både karriär och relationer likväl som mindfulness, träning och kost inkluderas. Hon driver även juicemärket Raw Clarity Cleanse på Grev Turegatan 18 i Stockholm.

 

Ra-food-by-Erica.jpg

Raw Food by Erica

Erica Sofie Pedersdotter Palmcrantz Aziz

I bloggen får vi följa Ericas vardagliga liv med med raw food, där just raw food har blivit mer av en livsstil än bara ett sätt att äta. Erica använder mycket grönt, fermeterat, superfood, nötter, frön, alger, bär och frukt och vill med sin blogg dela med sig av tankar och tips och inspirera med den glädje hon känner inför raw food. 

 

Supermatsbloggen.jpg

Supermat

Jenny och Linnea

Bloggen drivs av Jenny och Linnea, två blivande hälsopedagoger som har fastnat för supermat och har ett brinnande intresse för kost och hälsa. Genom bloggen vill de inspirera dig till att äta hälsosammare och ge tips på hur du enkelt kan använda supermat i din vardag. På bloggen hittar du recept och inspirerande bilder helt utan gluten, socker och i största möjliga måna utan onödiga tillsatser. Genom bloggen vill de sprida vidare budskapet om naturlig och näringsrik mat som ger dig energi. 

 

 

 

 

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html