Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Rösta fram den bästa bloggen inom naturlig skönhet

Life Blog Awards 2015
Life Blog Awards 2015

Life har nominerat Sveriges bästa bloggar inom naturlig skönhet i Life Blog Awards 2015. Nedan kan du se de nominerade. Vilken är din favorit? Glöm inte att du kan rösta hur många gånger du vill!

* Obligatoriska fält

Nominerade i kategorin Naturlig skönhet

mitte-blomqvist-beautycomesclean.se.jpg

Beauty comes clean

Mitte Blomqvist

Beautycomesclean.se är en blogg om hud. Här går Mitte till botten med hur hud och hudvård verkligen fungerar. För även om hon letar efter så rena och ”giftfria” produkter som möjligt så vill hon fortfarande att de ska ha någon slags effekt. Gärna bevisad.

 

 

Beleza.jpg

Beleza skönhetsblogg

Tina Borg

En skönhetsblogg sedan 2008 med tips, produktnyheter, inspiration och allmänt skönhetsnörderi. Tina har en något osund relation till lyxiga och vackert förpackade sminkprodukter men föredrar oparfymerat. 

 

Ekosmetika,-Sofie-Lycke.jpg

Ekosmetika

Sofie Lycke

Ekosmetika är en skönhetsblogg som riktar sig till dig som vill satsa på ekologiska skönhetsprodukter tillverkade av naturliga ingredienser. 

 

Linda-Öhrström.jpg

Ett skönt liv

Linda Öhrström

Bloggen startades i samband med att Women´s Health lanserades i Sverige förra året och Linda började som Skönhetsredaktör. Bloggen är skriven utifrån Linda och hennes liv och handlar mycket om sminkjobb, surf och träning bland sminktankarna, tips och produkttestning. Om Linda får en person att tänka till om sina skönhetsval och väljer att göra nästa inköp till ett ekologiskt så är hon nöjd - Ett badrumsskåp i taget!

 

Evelina-Göransson.jpg

Evelinas ekologiska

Evelina Göransson

Bloggen där du kan läsa om hemmagjord hudvård, glutenfria bakverk, vilda växter, smoothies/juicer och få miljövänliga tips. Ekobloggen Evelinas Ekologiska är fylld av recept och vackra bilder!

 

Jeanette-Gustafsson.jpg

Go Green -  Makeup & Skincare

Jeanette

En grön skönhetsblogg som handlar om naturkosmetik, naturlig och ekologisk hudvård men naturligtvis också om makeup. På bloggen finns tips på hudvård, produkter, nyheter, innehåll och ingredienser  mm.  Emellanåt lite sminktips och naturligtvis recensioner av både hudvård och makeup.

 

Kayo.jpg

Be-You-Tiful

Kayo

Kayo är stjärnan som glittrar lika mycket på som av scenen, och lika mycket på insidan som på utsidan. För henne är det en självklarhet att skönhet kommer inifrån men att livet kan bli otroligt mycket roligare med lite sköna cremer och glitter-eyeliner. Varför välja? Kayo bjuder på kloka tankar, vardagen hos en artist och skönhets- och hälsotips i en skön blandning. Vi älskar hennes ärlighet och sköna inställning till livet - inspirerande!
 

 

Käthe-Nilsson.jpg

Käthes mode

Käthe Nilsson

Käthe bloggar om mode och skönhet, och har en stor passion för hudvård sedan tonåren. Hon avskyr mineraloljor och älskar att använda naturliga oljor med underbara dofter. Hon är utbildad kemist och drömmen är att skapa ett eget hudvårdsmärke som kombinerar hudvänliga ingredienser utan att ge avkall på effektivitet.

 

Skönhetsredaktörerna.png

Skönhetsredaktörerna

Agneta Elmegård och Petra Weiss 

Skönhetsredaktörerna.se skrivs av två välrenommerade skönhetsredaktörer som guidar läsarna till en skönare tillvaro vad gäller allt från trender, nyheter, hållbar ekologisk skönhet och lyxbehandlingar. Alltid med en personlig ton och genomarbetade reportage.

 

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html