Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • 200 butiker
  • Brett sortiment

Rösta fram den bästa hälsobloggen

Life Blog Awards 2015
Life Blog Awards 2015

Life har nominerat Sveriges bästa hälsobloggar i Life Blog Awards 2015. Nedan kan du se de nominerade. Vilken är din favorit? Glöm inte att du kan rösta hur många gånger du vill!

* Obligatoriska fält

Nominerade i kategorin Hälsa

Anja-Forsnor.jpg

Alla goda ting

Anja Forsnor

Anja Forsnor jobbar som livsstilsrådgivare och frilansskribent. Anja inspirerar dagligen till en grönare väg i köket och med råvaror från växtriket visar hon att den gröna maten både kan vara god och snabblagad. På elle.se bloggar Anja om mat, hälsa och träning samt ger tips på hur man hittar balansen för en hållbar livsstil. Livets alla goda ting

 

CeciliaFolkesson.jpg

Cecilia Folkesson

Cecilia Folkesson.

Cecilia Folkesson är kostrådgivare inom Paleo och lågkolhydratskost. I bloggen skriver hon om naturlig och ekologisk kost, hälsa och träning. Cecilia bor i Borås med man och 3 söner.

 

karinhalsa.jpg

Fitness & Hälsa

Karin Axelsson

FitnessochHälsa är träningsbloggen som drivs av småbarnsmamman som älskar träning och strävar efter att ha en bra balans i livet, gärna med en guldkant på vardagen. Här får du träningsinspiration, tips på god och hälsosam mat och tankar om hälsa, glädje och vardagspussel. Häng med!

 

Karin-Haglund,-Lifevision-Hälsa.jpg

Lifevision Hälsa

Karin Haglund

Karin vill med sin blogg verkligen inspirera fler till en naturlig, grön och sund livsstil! Hon brinner för allt som har med hälsa att göra och i bloggen delar hon med sig av sina tankar och tips inom kost, raw food, hälsa, träning och det mentala. Du hittar också en massa nyttiga recept som gör dig pigg, frisk och glad! 

 

Marie-Tegner.jpg

Viktcoachens blogg

Marie Tegnér

Marie Tegnér är MåBra:s viktcoach. Eftersom hon själv varit överviktig vet hon vad som krävs för att gå ner i vikt och hålla vikten. Och hon ger dig verktygen till att hitta den rätta motivationen! Här svarar hon på frågor, tipsar om smalrecept och ger kloka råd och inspirerande pep-talk.

 

Emma-Barremyr.jpg

PT by Emma

Emma Barremyr

Emma Barremyr bloggar på ptbyemma.se som är en populär hälsoblogg med fokus på helhet och balans! Emma jobbar som personlig tränare, löpcoach och PT-online. Emmas mål med bloggen är att inspirera sina läsare att bli den bästa versionen av sig själva och må bättre. Ett hälsosamt liv med träning ska ge glädje och energi, inte innehålla pekpinnar eller måsten! 

 

Sassa-Asli.jpg

Sassa Asli

Sassa Asli

I Sassas blogg får du får uppleva ett holistiskt tänk kring hälsa med fokus på näringsrik kul mat som ger energi, smart träning, samt positivt tänkande. Sassas målsättning med bloggen är att ge hennes läsare förutsättningarna till att själva hitta en balanserad och sund livsstil, genom att ta del utav Sassas verktyg och ritualer. För att sedan applicera det man önskar i sitt egna liv. 

 

sara-rönne-highresIMG_8938.jpg

Träningsglädje

Sara Rönne.

Sara Rönne tror på träningsglädje - och om att uppleva livet och tusen känslor i ett par löparskor eller på en cykel. Hon minns inte sina personbästan och rekord, men hon minns alla känslor. Hon springer gärna långt på fjället, cyklar racer på halländska sommarvägar och åker skidor både utför och uppför. "Jag tränar för upplevelsen - men också för att bli starkare i allt annat jag gör i livet. För mig är det resan som är målet med min träning, träningsglädje när det är som allra bäst".

 

Yog-Girl.jpg

Yoga Girl

Rachel Brathen

Rachel Brathen är författare, motivationsföreläsare och internationell yogainstruktör bosatt i Aruba. Hon reser över hela världen för att hålla yogaklasser som är utformade för att vitalisera kroppen, implementera ett meditativt medvetande och skapa en större vitalitet och hälsa. I bloggen får vi följa Rachels vardag och hennes inspirerande liv. Rachel har ett Instagramkonto med 1 million följare. 

 

 

PT-Fia,-Sofia-Sjöström.jpg

PT-Fia

Sofia Sjöström

Bloggen ”PT-Fia” är en av Sveriges mest välbesökta hälso- och träningsbloggar. Fia skippar trendiga dieter, snabba lösningar och tror på kombinationen “lite av allt” och livsstilen i helhet är vinnaren till den långsiktiga hälsan." PT-Fia – en viktig hälsoblogg om träning, mat, livsstil och det här med att hitta balans. Med sunt förnuft och helhetshälsa i fokus.

 

 

 

 

 

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html