Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Veganska "köttbullar"

veganska köttbullar

Uppgradera köttbullarna! De här veganska göttbullarna innehåller hampafrön som är rika på Omega-3, kostfiber och protein. I stället för ägg används chiafrön, som binder vätska och bidrar med näring.

RECEPT: LOVISA BERGSTRAND  

4 portioner

Ingredienser

  • 300 g sojafärs
  • 1 gul lök
  • 1 dl havregrädde
  • 2 msk chiafrö
  • 2 msk hampafrö
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk soja
  • 1 dl ströbröd
  • peppar
  • kokosolja
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Tina sojafärsen.
  2. Hacka gul lök mycket fint och stek den mjuk i kokosolja.
  3. Blanda havregrädde, chiafrön, hampafrön, senap och soja i en stor skål.
  4. Lägg i färsen, löken och ströbrödet och peppra efter smak.
  5. Rör om ordentligt och låt svälla i fem minuter.
  6. Rulla små bollar och stek dem på medelhög värme tills de fått fin stekyta.

Produkter som kan användas i receptet

Produkten har lagts i kundvagnen