Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Chokladpraliner med avokado och matcha

Avocado- och matchapraliner

Farligt goda raw chokladpraliner med cashewnötter och krämig avokado, spetsade med matchapulver och pistagenötströssel.

 

RECEPT: RONJA HOLMSTRÖM

15 portioner

Ingredienser

  • 1 dl naturella cashewnötter
  • 1 mogen avokado
  • 0,75 dl Life kokosolja
  • 2 msk agavesirap
  • 1 tsk matchapulver
  • 150 g mörk choklad
  • 3 msk hackade pistagenötter
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Blötlägg cashewnötterna i minst 2 timmar.
  2. Mixa sedan nötterna med avokado, kokosolja, agavesirap och matchapulver till en slät smet.
  3. Låt smeten frysa i 2–3 timmar.
  4. Ta ut smeten och forma till små kulor.
  5. Smält chokladen i ett vattenbad och doppa kulorna i chokladen med en sked.
  6. Lägg på bakplåtspapper och toppa med hackade pistagenötter.
  7. Låt frysa i minst 30 minuter och förvara sedan i kyl eller frys fram till servering.
Produkten har lagts i kundvagnen