Hoppa till innehållet
0 varor

Din varukorg är tom

  • Fri Frakt tom 15/12
  • Bekväma betalningar med Klarna
  • Brett sortiment

Tomatbröd

Detta smarriga tomatbröd kan bakas i vanlig ugn eller beredas som rawfood.

Om du vill att brödet ska vara rawfood så torkar du brödet i torkugn på 40 grader över natten eller längre, istället för att bereda det i vanlig ugn.

Ingredienser

  • 5 stora tomater
  • 500 g bovetemjöl
  • 1/2 dl hampaproteinpulver
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk timjan
  • 2 tsk havssalt
  • 1 gul lök
Skriv ut inköpslista

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Mixa tomaterna i en matberedare och häll tomatmixet i en skål.
  3. Tillsätt bovetemjöl, hampa, olivolja, timjan, salt och blanda noggrant.
  4. Täck en ugnsplåt med bakplåtspapper och kavla/tryck ut degen på plåten.
  5. Skala och skiva löken tunt, lägg den ovanpå degen.
  6. Baka brödet i ugnen cirka 20 minuter eller tills brödet har torkat tillräckligt.
Produkten har lagts i kundvagnen