Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Vitamin C + Berries​ (ord. pris 199 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Rescued

30% av all frukt som odlas slängs. Det är sjukt! Därför räddar Rescued frukt med händerna och gör goda och hållbart producerade juicer. Det är inget fel på den frukt Rescued räddar, oftast är det raka motsatsen. En så trivial anledning som en skadad fruktlåda, kan vara orsaken till att en hel kartong perfekta frukter slängs. Inte ens frukt som vi med blotta ögat anser kantstötta.  Det. Är. Sjukt!

Med Rescueds händer blir den frukt som annars skulle gå till spillo istället till goda, hållbart producerade juicer. Det kan vara en gropig apelsin, en banan med skönhetsfläckar eller en citron som ser ut att precis ha ätit en citron. Vi kontrollerar, sorterar och tvättar. Blåmärken skärs bort. Det lilla som blir över blir till ny näringsrik jord så att nya grödor kan växa. Det är friskt!

Att arbeta med räddad frukt är en utmaning; dels kräver det mycket resurser i form av personal som förstår och kan hantverket bakom en riktigt bra juice och dels låter vi den naturliga tillgången utav frukt och grönsaker styra så långt det är möjligt. Idag saknas bra strukturer för svinn-hantering och vi kan därför inte uteslutande jobba med räddad frukt. När vi saknar råvaror tar vi därför hjälp av våra pålitliga, likasinnade leverantörer.

När frukt och grönskar inte slängs mer, har vi nått vårt mål. Till dess lovar vi att aldrig sluta kämpa för en hälsosam och hållbar värld!

Era tillgivna Frukträddare

/Rescued

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html