Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Limon BCAA
Limon BCAA
Limon BCAA
NOCCO|330 ML

Limon BCAA

Funktionsdryck berikad med BCAA. 180 mg koffein per burk Utan tillsatt socker
35 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
NOCCO BCAA Limon El Sol är en funktionell BCAA-dryck som innehåller BCAA (grenade aminosyror), koffein och vitaminer. Samtliga NOCCO BCAA är även sockerfria och kolsyrade.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

NOCCO BCAA är en kolsyrad funktionsdryck med BCAA, koffein och tillsatta vitaminer ger en perfekt törstsläckare för dig som tränar hårt. Finns i flera smaker.

NOCCO BCAA innehåller utöver BCAA (3000mg), l-karnitin, extrakt av grönt te, koffein och sex olika vitaminer. Liksom övriga NOCCO-drycker är den helt utan socker. En törstsläckare framtagen för en aktiv livsstil som hård träning.

NOCCO BCAA innehåller även 6 olika vitaminer som passar dig som rör dig och tränar mycket. B-vitaminerna folsyra, niacin, B6 och B12 som alla bidrar till att minska trötthet och utmattning och biotin, niacin, B6 och B12 vilka bidrar till normal energiomsättning. Dessutom innehåller den D-vitamin som bland annat bidrar till normal muskelfunktion.

BCAA - Grenade Aminosyror

BCAA står för Branched Chain Amino Acids som på svenska kallas grenade aminosyror. NOCCO BCAA innehåller de tre essentiella aminosyrorna; leucin, valin, isoleucin. Denna kombination är populärt bland de som tränar hårt och bygger muskler då dessa aminosyror brukar räknas som viktigast för musklernas uppbyggad. Fördelnngen i denna produkt av totalt 3000mg BCAA är enligt 4:1:1, dvs 2000mg leucin, 500mg isoleucin och 500mg valin.

NOCCO BCAA finns i flera goda smaker:

Artikel nummer: 131732

Populära produkter

Widget loading...