Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
20%
Pure Castile Liquid Soap Lavender
Pure Castile Liquid Soap Lavender
Pure Castile Liquid Soap Lavender
Du sparar 12 KR

Pure Castile Liquid Soap Lavender

Vegansk flytande tvål av ekologiska oljor
Multifunktionell, rengör både kropp och hem
Perfekt reseförpackning
47 KR
59 KR
Visa prishistorik
Endast onlineEndast tillgänglig online
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ingår i följande kampanjer:
Vegansk mångsidig tvål av ekologiska oljor som skonsamt gör rent ansikte, hår, händer och kropp. Passar även för rengöring i hemmet.
Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Dr Bronner Castile Liquid Soap Lavender är en vegansk, mångsidig tvål av ekologiska oljor som kan användas för ansikte, hår, händer och kropp. Passar även för rengöring i hemmet.

Castile Liquid Soap är vegansk och tillverkad av naturliga ekologiska oljor av kokosnöt, oliv och jojoba. Produkten är ej testad på djur och innehåller inga syntetiska konserveringsmedel, rengöringsmedel eller skummedel. Denna tvål har massor med möjligheter då den fungerar utmärkt som tvål för ansikte, händer och till hela kroppen samt även håret. Dessutom kan den med fördel användas för rengöring i hemmet till exempelvis golv, bänkar och även som diskmedel. Detta är onekligen en tvål med massor av användningsområden.

Dr Bronner är ett familjeföretag som tillverkat tvålar i generationer. Deras produkter är väl beprövade och omtyckta för sin funktionalitet och miljötänk. Tvålen är biologiskt nedbrytningsbar och förpackad i 100% återvunnet plastmaterial. De innehåller eteriska oljor för att få fram de härliga dofterna. Denna har en doft av lavendel men Castile Liquid Soap finns i flera uppfriskande dofter och i en helt doftri variant utan eteriska oljor. (Baby Mild) Vilken blir din favorit?

Artikel nummer: 129059

Populära produkter

Widget loading...