Fri frakt vid köp över 299kr
Prata hälsa med oss
Nordens ledande hälsokedja
25%
LastSwab Basic, återanvändbar tops
LastSwab Basic, återanvändbar tops
LastSwab Basic, återanvändbar tops
LastSwab Basic, återanvändbar tops
Du sparar 28 KR

LastSwab Basic, återanvändbar tops

Bomullspinne/Tops

Återanvändbar tops
En LastSwab kan användas mer än 1000 gånger
Rengör efter användning med tvål och vatten
86 KR
Visa prishistorik
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
LastSwab är ett återanvändningsbart och hållbart alternativ till bomullspinnar och tops. En LastSwab kan användas mer än 1000 gånger. Det praktiska fodralet hjälper till att hålla din LastSwab hygienisk och ren, oavsett om du har den i din resväska eller handväska eller låter den ligga på badrumshyllan.
Produktbeskrivning

LastSwab är ett återanvändningsbart och hållbart alternativ till bomullspinnar och tops. En LastSwab kan användas mer än 1000 gånger. Det praktiska fodralet hjälper till att hålla din LastSwab hygienisk och ren, oavsett om du har den i din resväska eller handväska eller låter den ligga på badrumshyllan.

LastSwab har en pinne gjord av nylon och själva toppen är av TPE. Fodralet är gjort av ett biologiskt nedbrytbart, majsbaserat material.

Använd LastSwab på samma sätt som du skulle använda en vanlig bomullstops. (Bör dock inte användas för att göra rent öronen på barn.)

Basic eller Beauty?
Det finns två modeller av LastSwab: Basic och Beauty. Det som skiljer dem åt är strukturen på själva toppen. Välj Basic om du använder topsen till rengöring och Beauty om du använder den till smink.

Artikel nummer: 133104

Populära produkter

Widget loading...