Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
104990_1
104990_1
104990_1

Combination Skin Light Day Essence

Gör huden matt och len

Vegansk
För fet, blandhy
Med E-vitamin
299 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Combination Skin Light Day Essence är en underbart lätt, fettfri emulsion som tack vare den unika, innovativa microstrukturen förenar sig med huden.
Produktbeskrivning
Specifikationer

Särskilt hudvänligt lecitin gör huden matt och len. Fetthalten normaliseras med hjälp av havsalger, vitamin E och grönt te och ger optimal vård och skyddar mot miljömässig yttre påverkan under dagen. Pantenol och sorbitol ger fukt och jojobaolja vårdar och gör huden mjuk. Använd efter rengöring och ansiktsvatten. Ta lite crème och massera mellan fingertopparna ett par sekunder så att den får kroppstemperatur innan den appliceras.

Combination Skin är hudvårdsserien för fet blandhy. Med en vetenskapligt bevisad effekt och en speciell tillverkningsprocess har gjort det möjligt att få fram den prisbelönta mikroemulsion som är mycket lik hudens egen struktur. Den balanserar feta och torra partier genom att dämpa och absorbera överskottsproduktion av talg och samtidigt ge fukt till torra partier. Huden blir slät, matt och len. örtextrakt förebygger finnar, E-vitamin ger skydd.

Artikel nummer: 104990

Populära produkter

Widget loading...