Lacti Total

NORDBO

30 KAP

Lacti Total

NORDBO
  • 50 miljarder mjölksyrabakterier

  • Fördelade på 12 stammar

  • 100% vegansk

Nordbo Lacti Total innehåller garanterat 50 miljarder mjölksyrabakterier fördelat på 12 stammar, vid utgångsdatum. Kapslarna som omsluter innehållet är patenterade och skyddar mot magsyran så att bakterierna kan ta sig ner hela vägen till tarmsystemet.

Kategori: Mjölksyrabakterier

349 kr

Webblager: 100+ st

Leverans: 2-3 dagar

  • Noga utvalt sortiment
  • Nordens ledande hälsokedja
HITTA I BUTIK
Produktinformation

Nordbo Lacti Total innehåller garanterat 50 miljarder mjölksyrabakterier fördelat på 12 stammar, vid utgångsdatum. Kapslarna som omsluter innehållet är patenterade och skyddar mot magsyran så att bakterierna kan ta sig ner hela vägen till tarmsystemet. Innehåller prebiotika och syraneturalt C-vitamin som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Produkten tillverkas i Sverige och är certifierad med I’m Vegan av Djurens Rätt.


Nordbo LactiTotal innehåller garanterat 50 miljarder mjölksyrebakterier fördelat på 12 stammar, per kapsel. Produkten innehåller både Bifido och Lactobaccilius-bakterier Kapslarna (DRCaps®) som omsluter innehållet är patenterade och skyddar mot magsyran så att bakterierna kan ta sig ner hela vägen till tarmsystemet, där de gör som mest nytta. Nordbo LactiTotals specialdesignade förpackning ger högre kvalitet och bättre hållbarhet och kan därför stå i rumstemperatur. Förvaring i kylskåp bidrar dock till ytterligare förlängd hållbarhet. Produkten innehåller även prebiotika som fungerar som näring åt mjöksyrabakterierna samt syraneutralt C-vitamin som bidrar till immunförsvarets normala funktion. LactiTotal är laddad med 100 miljarder bakterier för att säkerställa antalet levande bakterier vid utgångsdatum. Fri från Laktos, mjölk och gluten samt certifierad med I’m Vegan av Djurens Rätt. Producerad i Lund.

Specifikation
Användning
Lifebutiken rekommenderar
Upplever du uppblåsthet, ökad gasbildning, illamående eller trötthet efter måltid? Prova i så fall enzymer som stöttar nedbrytningen av maten