Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Omega-3 70% (ord. pris 209 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Bli en del av Nordens största hälsokedja

Life är den marknadsledande hälsokedjan i Norden, med totalt 441 butiker i Sverige, Norge och Finland och cirka 1 000 000 klubbmedlemmar i Norden. Som en del av Life-kedjan får du mycket på köpet: Ett välkänt starkt varumärke, ett lönsamt sortiment, ett omfattande marknadsföringsprogram och en kundklubb med köpstarka medlemmar.

Välkommen till Life!

butiksbild_768.jpg


Kundklubb med hälsointresserade medlemmar

Life har 430 000 klubbmedlemmar i Sverige med stort intresse för hälsa, sport och träning. Vi välkomnar dem löpande till våra butiker genom centrala klubbutskick med stamkundsbonus och erbjudanden. Våra mest aktiva klubbmedlemmar – de som regelbundet handlar i våra butiker – får dessutom magasinet Live Life: Nordens största tidning om naturlig hälsa. I Live Life varvas vetenskapliga artiklar med lättsamma reportage, tips och inspiration kring motion och hälsa. Magasinet skapar ett direkt driv till butiken som märks på försäljningen.

 
live_life_cover_nr1_2014.jpg livelife_n4_2013_cover.JPG live_life_cover_nr2_2014.JPG

Dra nytta av vår marknadsföring

Som en del av Life-kedjan kan du dra stor nytta av vår marknadsföring. Vi gör TV-reklam, annonserar i tryckta och digitala medier och skickar ut direktreklam. Vi tar även löpande fram butikskommunikation som driver försäljning när kunden väl är i butiken. Dessutom gör vi olika satsningar för att stärka Lifes varumärke och skapa opinion. Detta är ett exempel på en sådan kampanj som blev mycket uppmärksammad.

 
sign_tp3_2014.JPG sign_tp4_2014_black.JPG sign_tp4_2014_pink.JPG

Säljande sortiment

Genom vår kategoriorganisation säkerställs ett väl genomtänkt sortiment med rätt bredd och djup för de målgrupper vi vill nå. Sortimetet har rätt lönsamhet för kedjans butiker. Lifes egna varor håller mycket hög kvalitet. De är framtagna av experter och analyseras löpande för att säkerställa att de håller vad vi lovar. Svenska längdlandslaget och norska hockeylandslaget använder våra sportprodukter.


Eftersom vi gör stora inköp kan vi hålla konkurrenskraftiga priser på våra egna varor. Konsumentpriserna på våra standardprodukter ligger 10–15 procent under marknadsledarens – trots att produkternas kvalitet är jämförbar eller högre. Kunden tjänar på att köpa Lifes egna varor – och du tjänar på att sälja dem. Lifes produkter är alltid marginalstarka vilket gör dem extra lönsamma. Dessutom kan du skapa trogna kunder, eftersom våra egna produkter bara säljs hos Life.

Förutom de egna premiumvarorna har Life dessutom ett unikt sortiment av exklusiva varor från andra leverantörer som bara säljs hos Life.

Eftersom vi har en egen grossist – Life Logistics – kan vi säkerställa att vårt sortiment håller hög kvalitet, samt att vi får bra priser och goda marginaler på de varor vi säljer.

 
Life_EMV-vit-2.jpg

Vinnande samarbeten

Life har ständigt olika samarbeten med syfte att nå hälsointresserade konsumenter. Vi har sponsrat svenska längdlandslaget sedan 2009 och har i samarbete med dem tagit fram ett antal nya sporttillskott som de svenska skidstjärnorna använder.

 

skiTeamSweden_X-country_RGB.jpg

 


Sveriges största hälsogrossist

Life Logistics är Sveriges största hälsogrossist och en av de ledande i Norden. Butiker inom hälsofackhandeln får genom Life Logistics tillgång till ett av Nordens bredaste hälsosortiment.

Hos Life Logistics får man alltid hjälp av kunniga säljare och varor till rätt pris i rätt tid. Life Logistics (tidigare Frejborg Distribution) ägs av Life Europe AB. Basen i verksamheten är att ansvara för varuflödet till Lifekedjans-butiker, men Life Logistics säljer även till fristående butiker.

Life Logistics verksamhet med centrallager och kontor ligger i Vallentuna, norr om Stockholm, nära till hands för hälsobutiker i Sverige, Norge och Finland.

Företaget har engagerade och kunniga medarbetare. De arbetar med ett modernt inköpssystem som hjälper dem till hög servicegrad och en modern lagerlösning med Pick by Voice, ett röstbaserat system som hanterar order på ett snabbt och säkert sätt.

Välkommen som kund till Sveriges största hälsogrossist.

LEL_laying.jpg

www.lifelogistics.se


Vill du veta mer om Life?

Vill du bli en del av Nordens största hälsokedja, eller vill du veta mer om Life?
Kontakta Veronica Holmgren Olsson på tel: 010 5433021 eller e-post:veronica.olsson@lifeeurope.com

 
Life_sigill_cirkel.jpg
Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html