Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Life x Kvix

Life x Kvix

För dig som inte redan visste är Kvix Sveriges största plattform/app inom livesänd wellness. Kvix med sitt folkliga fokus vill göra hälsa och rörelseglädje tillgängligt för alla, därav det breda utbudet med dans, styrka, yoga och flås-pass samt inspirationsföreläsningar - allt som kan boosta inre och yttre välbefinnande.


Tillsammans med Kvix vill Life inspirera till bra val och goda vanor. Vi vill helt enkelt att du investerar i hållbara rutiner som bygger långsiktig hälsa och det gör vi hela året under #mylifechallenge.


“Vi på Kvix vill att alla ska ha tillgång till att skapa en god hälsa för ett gott liv. Investera i livet i dag!”


Anta utmaningen!


I detta samarbete kopplar vi in inspiratörer och instruktörer som ger tips på bra vanor och produkter samt håller pass eller föreläsningar för en hållbar livsstil under olika teman.


Under temat ”Energy Boost” fokuserar vi på att stötta upp våra kroppar inifrån och ut med naturliga produkter som hjälper till att skapa ro och balans.


Om Monika Lejman


Med sin sprudlande personlighet, breda utbildning och gedigna bakgrund inom dans och träning är Monika Lejman en av Zumba-världens främsta internationella tränare. Hon är grundare av BLNC-D och Zumba Educational Specialist, samt är utbildad danspedagog, PT och yogalärare. Monika är en glädjespridare som vill inspirera till att leva ett balanserat liv.

Monikas produkttips hos Life

"Som danspedagog, Fitness Master Trainer och yogalärare kombinerar jag mitt yrke med min passion – balans i livet. Hälsa och wellness kommer både inifrån och ut. Jag väljer produkter för min kropps välmående utifrån det min kropp behöver för att fungera optimalt, samt med valet att påverka miljön och klimatet så lite jag bara kan. Därför är Lifes veganska sortiment något som jag uppskattar enorm och ett självklart val för mig.

För snabb återhämtning är ärt- och havreprotein med chokladsmak från Better You och Super Cal-Mag från Great Earth en perfekt kombo! Ett proteinpulver kan hjälpa dina muskler att reparera sig och växa. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning, vilket är super för mig då det kan bli väldigt mycket konditionsträning mellan varven.

Som vegan äter jag Holistic Mega B-komplex eftersom vitamin B12 förekommer i små mängder i vegetabiliska livsmedel, så behöver veganer ofta få i sig B12 via kosttillskott.

Jag kompletterar även mina vitamin- och mineraltillskott med Double Hair och Kollagen Booster Vegan från NORDBO, för att ge hud, hår och naglar en boost.”


Ta del av Monikas pass på Kvix här.