Hälsoguiden
Julen på Life handlar om välmående

Julen på Life handlar om välmående

Behöver du inspiration inför julen eller bästa livsstilstipsen för hela december? Här hittar du allt och lite mer för en balanserad jul - och allt för ditt välmående.

Läs mer

Välmående är den bästa julklappen. Punkt.

Vi på Life älskar julen, det är tiden på året vi behöver stanna upp lite och ge oss själva lite extra kärlek, inifrån och ut. Visst är det högtidssäsong och kanske känner man brådis för att allt det där som ska fixas? Vi förstår, och vi finns här för dig precis därför. Ta del av våra ljusglimtar som vi har samlat upp här för mer en balanserad jul – kort och gott allt för ditt välmående. 


God Jul önskar vi på Life.

Rusta dig för en balanserad jul

Rusta dig inför den stundande julhögtiden. Med bra planering, smart delegering och stark kondition kan du ta julen med ro. Bygg upp din vinterstyrka, helt enkelt, och välkomna julen stark och stressfri!

Planering och verktyg för en balanserad jul

Veckorna innan jul innebär ofta en extra lång att-göra-lista. Men med en månad kvar har du gott om tid att förbereda en fridfull jul. Första steget är att bygga din mentala styrka.

Läs mer här!
Planering och verktyg för en balanserad jul

Träna upp orken i vinter!

Träna upp din kondition i vinter så orkar du med så väl vardagsstress som julbestyr bättre! Men du behöver inte bli manisk maratonlöpare för att få upp flåset.

Läs mer här!
Träna upp orken i vinter!

För en mysig, god, lekfull och lyxig jul - här kommer julklappstipsen!Bästa hälsoklapparna

Widget loading...


Life Julkalender 2022

Var med och öppna en ny lucka varje dag i Lifes julkalender. 24 luckor fyllda med fina erbjudanden på utvalda klappar. Ny lucka varje dag fram till julafton. Inga klappar ska missas!


Lite tomtepapper runt den här så!

De bästa klapparna är dem som värnar om hälsan. Hela julen har vi på Life erbjudanden på utvalda produkter för att du ska må bäst – hela vintern och hela året.
Shoppa nu online - eller i din närmaste Lifebutik!

Må bättre i vinter!

Live Life December 2022

Missa inte senaste numret av Live Life – inspiration och kunskap för dig och din hälsa!