Hoppa till innehållet
0 varor

Notera att vid köp av receptfria läkemedel gäller 18-årsgräns.

Just nu: Handla för minst 300 kr och få 50% rabatt Life Omega-3 70% (ord. pris 209 kr).

Din varukorg är tom

  • Alltid Fri Frakt
  • Boka och hämta i butik
  • Kvalitetssäkrade produkter

Shoppa online och hämta i butik

Boka produkter på Lifebutiken.se och hämta och betala i i din butik. Dessutom kan du välja till presentinslagning, då är presenten färdiginslagen när du kommer till butiken.
Tillgängligt på en mängd orter runt om i landet.

 

Villkor för hämta och betala order i butik

Priser, frakt och avgifter

De priser som anges på www.lifebutiken.se anges inklusive mervärdesskatt (moms). Ingen kostnad för leverans till butiken tillkommer.

Betalning

Betalning av dina varor sker i butik när du hämtar din order.

Leverans

Leveranstiden för att hämta en order i butik är normalt 1-7 arbetsdagar. Vi reserverar oss för eventuella förseningar. När din order är redo att hämtas får du ett mail till din angivna e-postadress. Kontakta kundtjänst om du inte fått någon information om din order efter 10 arbetsdagar. 

Ej uthämtade order

Om du inte har hämtat ut din order 10 dagar efter att du fått meddelande att din order är redo att hämtas, så kommer den avbrytas. Ingen kostnad tillkommer för dig som kund.

Presentinslagning

Välj till tjänsten presentinslagning så är dina produkter inslagna och klara när du kommer till butiken. Lämna ett meddelande till butiken när du lägger din order om du har några särskilda önskemål. Presenten kanske ska vara en julklapp eller att vissa produkter ska ligga i samma paket.

Öppet köp i butik

När du handlar i en fysisk Lifebutik har du öppet köp i 7 dagar. Gäller med kvitto på oanvänd vara, vid obruten förpackning, med undantag av receptfria läkemedel, hud- och hårvård, hygienvaror och rea.

Frågor om bokningsvillkor

För frågor kring innebörden av dessa bokningsvillkor eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer eller annat, ta kontakt med Lifes kundtjänst.
E-post: kundservice@lifebutiken.se


mirjana_forsta_kunden.jpg

Intervju med vår första boka & hämta-kund

Mirjana var den första kunden som lade en beställning på Lifebutiken.se med vår nya leveransmöjlighet ”Boka & hämta", vilket betyder att du bokar dina produkter på Lifebutiken.se och hämtar och betalar dem i butik. Vi ställde några frågor till Mirjana:

1. Har du handlat hos Life tidigare?

- Ja, jag har handlat flera gånger hos Life.

2. Varför valde du Boka & hämta som leveranssätt på Lifebutiken.se?

- När jag upptäckte att man nu kan boka och hämta produkter på Lifebutiken.se var det självklart det lättaste och smidigaste alternativet att få min önskade produkt. Överraskningen var när jag fick veta samma dag att min order var klar och att jag kunde komma och hämta min produkt!!

3. Vad tycker du om din upplevelse av Boka & hämta?

- Lätt, smidigt, snabbt!!

4. Skulle du rekommendera andra att testa Boka & hämta?

- Ja, absolut!! Framför allt för den fantastiskt snabba orderbehandlingen!!!

Produkten har lagts i kundvagnen
google-site-verification: google9a9ac1c4afbd81cc.html