Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Zincumin
Zincumin
Zincumin
ACRILEX|30 KAPSLAR

Zincumin

För rörliga leder och god ledhälsa
Med gurkmeja och ingefära
Vitamin C bidrar till kollagenbildning
199 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Zincumin är ett tillskott framtaget för ledhälsa och rörliga leder som innehåller en unik mix av ingefära, gurkmeja och vitamin C.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Zincumin är ett tillskott framtaget för ledhälsa och rörliga leder som innehåller en unik mix av ingefära, gurkmeja och vitamin C.

Zincumin innehåller en blandning (komplex- NTP501TM) av standardiserade extrakt från ingefära och gurkmeja samt vitamin C. Vitamin C bidrar bland annat till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion. Kollagen är ett protein som framför allt förekommer i hud, ben samt i leder och brosk. Zincumin innehåller även ingefära som sägs bidra till att bibehålla ledernas rörlighet samt gurkmeja för bibehållen ledhälsa.

Både ingefära och gurkmeja i denna unika kombination har en ovanligt hög biotillgänglighet som gör att det räcker med en relativt liten dos av extrakten för att få ett gott resultat. Underhållsdosen är bara en kapsel per dag.

Zincumin®; har också en nöjd kund garanti som innebär pengarna tillbaka om man inte är nöjd. Mer info finns i förpackningen.

Artikel nummer: 127882

Populära produkter

Widget loading...