Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
101102_1
101102_1
101102_1
IMEDEEN|120 TAB

Prime Renewal

Bibehålla hudens spänstighet

799 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Hudvårdstabletter avsedd för kvinnors hudbehov efter menopausen. Hjälper till att bibehålla hudens spänstighet och minska synligheten av rynkor.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Imedeen Prime Renewal är tabletter speciellt avsedd för kvinnors hudvårdsbehov efter menopausen. Bibehåller hudens spänstighet och minskar synligheten av rynkor.

Sjunkande nivåer av östrogen i 50-årsåldern inverkar negativt på hudens förmåga att producera kollagen – det protein som håller huden stark och smidig. Huden kan faktiskt förlora upp till 30% av sitt kollagen under de första fem åren efter klimakteriet. Fina linjer blir till rynkor och huden blir torrare, mindre fast och mer utsatt för skador av fria radikaler.

IMEDEEN®; Prime Renewal®; hudvårdstabletter är framtagna för att hjälpa till med de utmaningar som huden står inför i denna ålder. Två tabletter två gånger per dag – morgon och kväll – hjälper till att minska synligheten av fina linjer och rynkor och bibehålla hudens fasthet. Du kan märka resultat redan efter 90 dagar.

Prime Renewal innehåller Marine Complex och det avancerade komplexet ViTea®; – en blandning av vitt te, lycopen, extrakt av vindruvskärnor, vitamin E och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal produktion av kollagen, som har betydelse för en normalt fungerande hud och zink bidrar till att bibehålla en normal hud.

Artikel nummer: 101102

Populära produkter

Widget loading...