Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
122899_1
122899_1
122899_1
NYPOZIN|150G

Nypozin Pulver

För rörliga och hälsosamma leder

209 KR
Lagerstatus OnlineEj i lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett tillskott av bl a strandnypon, kondroitin, svartpepparextrakt och C-vitaminen Ester-C framtaget för rörliga och hälsosamma leder.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer

Nypozin pulver är ett tillskott av bl a strandnypon (Rosa canina L.), kondroitin, svartpepparextrakt och C-vitaminen Ester-C framtaget för rörliga och hälsosamma leder.

Nypozin är framtaget med tanke på ledhälsa och innehåller framför allt nypon. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normal broskfunktion.

Nypon som hjälper till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för en normal broskfunktion. Bioperine®; är ett standardiserat extrakt från svartpeppar (Piper nigrum L.), som bidrar till upptaget av näringsämnen, samt stödjer effekten av andra örter. Nypozin®; innehåller även kondroitin som utvinns av brosk från nötkreatur.

Artikel nummer: 122899

Populära produkter

Widget loading...