Fri frakt vid köp över 299kr
Nordens ledande hälsokedja
Magnesium 375mg
Magnesium 375mg
Magnesium 375mg

Magnesium 375mg

Kosttillskott för energi, muskler, benstomme och träning

Viktigt för muskler och nerver
Innehåller vitamin B6 och svartpepparextrakt för bättre upptag
Med hela 7 olika former av magnesium
99 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Magnesium 375 mg från Great Earth innehåller hela 7 olika former av magnesium och är utformad med Great Earth’s mineraltransportsystem Portamins för optimalt upptag av mineraler i mag-tarm kanalen. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det är också viktigt för benstomme, muskelfunktion och energiomsättning.
Produktbeskrivning

Magnesium 375 mg från Great Earth innehåller hela 7 olika former av magnesium och är utformad med Great Earth’s mineraltransportsystem Portamins för optimalt upptag av mineraler i mag-tarm kanalen. Portamins består av lättlösliga och lättupptagliga mineralformer som citrat, glukonat, askorbat, malat, succinat och aminosyrakelat. Aminosyrorna hjälper till att transportera mineralerna in i cellerna.

Magnesium 375 mg i tablettform innehåller även gurkmejaextrakt, vitamin B6 och svartpepparextrakt.
Vitamin B6 fungerar som en synergist till magnesium, vilket betyder att det ökar upptaget av magnesium i kroppen. Svartpepparextrakt bidrar också till ett ökat upptag och biotillgänglighet.

Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Det är också viktigt för benstomme, muskelfunktion och energiomsättning.

Artikel nummer: 133434

Populära produkter

Widget loading...