Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
123129_1
123129_1
123129_1
LITOMOVE|200 GRAM

Litomove

Koncentrerat kärnfritt pulver

299 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett koncentrerat kärnfritt pulver av handplockade, vildväxande nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. 

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Livtomove är ett kärnfritt pulver av handplockade, vildväxande nypon som bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder.

Litomove är ett kosttillskott av vilt växande nypon från södra Chile som inte utsätts för någon besprutning. De handplockas och efter skörd bearbetas nyponen i en skonsam process för att bevara ingrediensernas egenskaper i Sverige där även slutförädlingen av pulvret sker.

Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Rosenoider®; är ett samlingsnamn av nyponets aktiva ingredienser: karotener, flavonoider, triterpensyror, galaktolipider. Nypon naturligt rik på vitamin C som bidrar till normal kollagenbildning, vilket har betydelse för broskets och benstommens normala funktion.

Eftersom Litomove Nyponpulver nu inte innehåller några kärnor så behövs en mindre dagsdos än tidigare.

Litomove Pulver finns som förpackning med 200 gram eller ett prisvärt dubbelpack med 400 gram. Finns även som kapslar.

Artikel nummer: 123129

Populära produkter

Widget loading...