Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
L-Argiplex Total Kvinna
L-Argiplex Total Kvinna
L-Argiplex Total Kvinna
L-ARGIPLEX|90 TAB

L-Argiplex Total Kvinna

309 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
Ett älskat kosttillskott för sex och lust med aminosyror, gingseng och vitaminer som bidrar till minskad trötthet och utmattning. 

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

L-Argiplex Total Kvinna är ett älskat kosttillskott för sex och lust med Aminosyror, gingseng och vitaminer som bidrar till minskad trötthet och utmattning. Vegetabiliska kapslar.

L-Argiplex Total Kvinna är en uppdaterad variant av produkten L-Argiplex Kvinna som funnits på marknaden i många år. L-Argiplex Kvinna har varit Sveriges mest älskade lustprodukt för kvinnor. Forskning och utveckling är något som pågår hela tiden och därför är det nu dags att presentera tredje generationens L-Argiplex. Den är utvecklad tillsammans med några av Sveriges experter på området sex, lust och funktion. De har sammanfogat tre aminosyror L-Citrullin och nykomlingen L-Ornitin med L-Arginin som är den centrala beståndsdelen i L-Argiplex Total Kvinna. Produkten innehåller även Ginseng för normal sexlust och vitalitet samt för att motverka trötthet.

L-Argiplex Total Kvinna innehåller Biotin som bidrar till normal energiomsättning och till att bibehålla normala slemhinnor. Inte nog med det, nu får du även din dos D-vitamin i samma tablett. Så besegra lusttjuvarna och ta tillbaka lusten i ditt liv och få fart på sexlivet.

Ginseng bidrar till normal sexlust, vitalitet och motverkar trötthet, samt bidrar till normal mental och fysisk prestationsförmåga. Vitaminer (t ex vitamin C, B6, B12 & folsyra) bidrar till att minska trötthet och utmattning, och till immunsystemets normala funktion. Biotin bidrar till normal energiomsättning och till att bibehålla normala slemhinnor. Bioperine®; (Piper Nigrum L.) bidrar till upptaget av näringsämnen. Vitamin D bidrar till immunsystemets normala funktion.

Tabletterna är helt vegetabiliska.

Artikel nummer: 126725

Populära produkter

Widget loading...