Hem

Sommarboosta kroppen inifrån och ut – 9 produkter från Life som stöttar dig i sommar

Kosttillskott

Shoppa och läs mer om

Den 22 juni bjöd Elaine Eksvärd tillsammans med Life in läsarna till en inspirerande timme i ett Liveshopping-event kring sommarhälsa. Nu har du chans att kolla på sändningen i efterhand för att få tips och råd samt shoppa produkter som stöttar kroppen inifrån och ut.

elaine.jpg

Med sommaren här är det lätt att alla rutiner flyger sin kos när långa sommarnätter väntar och lata sommardagar i solen lockar. Då kan det vara skönt att veta att man åtminstone tänkt lite extra på att ta hand om sin kropp och knopp inifrån och ut.

Feminas influencer Elaine Eksvärd har teamat upp med Life - Nordens ledande hälsokedja – och bjöd in läsarna till en inspirerande och guidande Live-shopping-timme där man hade chans att ställa frågor till kunniga hälsorådgivare från Life, hänga med Elaine och shoppa produkter som ger dig det där lilla extra i sommar och resten av året.

Det bästa av allt är att du kan ta del av Liveshopping-eventet även i efterhand och shoppa alla produkterna. Klicka på länken nedan för att ta dig direkt till eventet eller spana in alla produkter här nedan.

Pigghet och energi
Det är som sagt rätt lätt att falla ur sina vanliga rutiner när solen och sommaren kommer. Men för att orka med allt under sommarens aktiva dagar behöver du ha balans. Du kan ta hand om din kropp genom att stötta dig själv med kosttillskott som kan ge dig energi.

Utvalda produkterRekommenderade produkter från Lifebutiken