Fri frakt vid köp över 299kr
Boka & Hämta
Snabb leveranstid
Glyc Sharp 60 tab
Glyc Sharp 60 tab
Glyc Sharp 60 tab
GLYC|60 TAB

Glyc Sharp 60 tab

319 KR
Lagerstatus OnlineI lager
ButikssaldoSe tillgänglighet i butik
  • Leverans
  • Fri frakt över 299 kr
En tablett med bl a grönt te, saffran och rosenrot som har egenskaper som bidrar till din prestationsförmåga och att behålla mentalt fokus.

Kosttillskott bör inte användas som ersättning för varierad kost. Tänk på vikten av en varierad kost och en hälsosam livsstil. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktbeskrivning
Användning
Specifikationer
Recensioner

Glyc Sharp är ett kosttillskott anpassat för att hjälpa dig att bibehålla din mentala och fysiska presentationsförmåga.

Glyc Sharp är en helt vegansk produtk som innehåller flera olika ingredienser som kan bidra till att öka din koncentration och ditt mentala fokus.

Fokuserade ingredienser

Rosenrot växer bland annat i svenska fjällen och bidrar till att bibehålla mental och kognitiv prestationsförmåga. Kognitiva förmågor är exempelvis uppmärksamhet, minne och problemlösning.

Glyc Sharp innehåller också schisandra som är en buske med röda bär som växer i Asien. Den bidrar bland annat till ökad förmåga att hantera stress och bidrar till att minska fysiska utmattning.

Saffran är en annan av ingredienserna som bidrar till att bevara känslomässig balans och en positiv sinnesstämning, samt bidrar även till att upprätthålla normal sexlust.

Artikel nummer: 127112

Populära produkter

Widget loading...